/
/
Starea de bine si energia pozitiva

Starea de bine si energia pozitiva

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Starea de bine si energia pozitiva
Foto: Forest Retreat & Spa

Starea de bine si energia pozitiva îți schimbă ziua! Să transformăm bucuriile mărunte din viața de zi cu zi în realizări mărețe și sa scriem povești pline de însemnătate! Primăvara, natura este încărcată de culoare. Să încercăm să profităm cât mai mult de energia pozitivă oferită de aceasta și sa readucem echilibrul și armonia în sufletele noastre. 

Este bine cunoscut faptul că noi, prin natura noastră umană, avem abilitatea de a transmite sau de a atrage energia pe care o emitem. Atunci când această energie este pozitivă (gânduri, sentimente sau emoții), implicit atragem lucruri benefice în viețile noastre. Dacă ne dorim să atragem sănătate, frumos, fericire și vitalitate, trebuie să oprim gândurile și sentimentele negative.

Idei și metode care ne vor ajuta să aducem energia pozitivă în viața noastră și să obținem starea de bine

1. Relaxare  

Relaxarea este o stare pe care o poți induce într-o anumită măsură. Trăim în secolul vitezei și al tehnologiei și uneori uităm să ne relaxăm și să intrăm în contact cu lumea noastră interioară.

Dimineața, deschide fereastra pentru ca aerul proaspăt să pătrundă în încăpere, apoi stai întins în pat și încearcă să îți eliberezi mintea de toate gândurile. Seara, după o zi extenuantă, poți face o baie relaxantă. Umple cada cu apă călduță și pune câteva picături de ulei aromat. 

2. Petrece cât mai mult timp în aer liber

Simte vibrația naturii și încarcă-te cu energie! Atunci când petreci timp în natură, mintea îți este energizată de vitalitate și energie. Plimbă-te prin iarbă cu picioarele goale! Tălpile tale au o mulțime de terminații nervoase prin care îți poți stimula și îmbunătăți funcționarea organelor interne. Astfel, mersul cu picioarele goale reprezintă o formă de masaj binefăcător, care este atât relaxant cât și sănătos. 

3. Starea de bine si energia pozitiva: Cântă și dansează

Sunetul este recunsocut ca fiind instrument de vindecare. Ascultă melodii preferate care să îți amintească de momente plăcute din viața ta. Poți să fredonezi sau chiar să dansezi , bucură-te de fiecare melodie și lasă-ți trupul să se elibereze de stresul acumulat. 

4. Socializează și petrece timp de calitate alături de oameni dragi

Alege cât mai des compania prietenilor, împărtășește sentimente plăcute și amintiri, sau faceți împreună planuri de viitor, aceste lucruri te vor ajuta să vezi viața în culori mai frumoase. O discuție interesantă într-o companie placută, un simplu sărut pe obraz sau o îmbrățișare stimulează creșterea serotoninei, hormonul fericirii. 

5. Zâmbește!

Caută motive să râzi în fiecare zi! Există studii care demonstrează că oamenii care râd mai mult tind să se simtă mai puțin stresați și anxioși. Mai mult decât atât, râsul ajută la scăderea tensiunii, reducerea stresului, creșterea imunității și eliberarea de endorfine.

Forest Retreat & Spa

Adresa: Sat Oveselu, Comuna Măciuca, Jud. Vâlcea

e-mail: spa@forestspa.ro

Telefon: 0371 367 378 / 0350 524 012

Adresa web: forestspa.ro

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *