/
/
Spa la munte, printre brazi

Spa la munte, printre brazi

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Spa la munte, printre brazi
Spa la munte, printre brazi

Spa la munte, printre brazi – Miros de brad, zăpadă scârțâind sub tălpi, munți albi și flori de gheață. Ție ți se întâmplă să visezi cu ochii deschiși la locuri rupte din Paradis? Ei bine, ele există! Și dacă decorului de iarnă îi adaugi un spa somptuos, cu piscine înconjurate de pădure, atunci știi că ai nimerit la Ana Spa din Poiana Brașov.

Relaxare și stare de bine pentru corpul tău într-un spa la munte, printre brazi

Ana Spa este o destinație creată pentru revitalizare, relaxare și stare de bine. Aici, corpul tău își poate găsi alinarea. Iar mintea să se liniștească. Aici, lumea de afară nu are acces, iar timpul curge altfel. Orele lungi la birou ți-au blocat spatele și ți-au alungat somnul? Atunci, sigur, un masaj intuitiv îți va trezi trupul la viață. Ai obosit după atâta ski? E în regulă. Mâinile dibace ale terapeuților îți vor detensiona mușchii în cadrul unui masaj after-ski.

Spa la munte 1024x576 1
Spa la munte

Amplasată strategic la granița pădurii și a pârtiilor, Ana Spa este locația ideală, pentru ca tu să poți să te bucuri de o viața mai senină, mai sănătoasă și mai împlinită. 2000 mp de bucurie și relaxare. O piscină de excepție, străjuită de munte și brazi, saune, sală de sport, 10 camere de tratament și un jacuzzi în aer liber. Sună divin, nu-i așa? Atunci, ce mai aștepți? E musai să încerci terapiile semnătură ale spa-ului din Poiana Brașov.

„Avem un mix de 3 terapii vindecătoare care pun pe picioare pe oricine ne trece pragul, spune Mihaela Georgescu, Spa Manager la Ana Spa în Poiana Brașov. Intuitive massage, Thalistones și After ski massage. 3 terapii care revigorează corpul și trezesc simțurile. Ce poate fi mai plăcut și mai reconfortant după o zi petrecută pe pârtie la ski, decât un masaj „After Ski”, cu pietre calde și mâini pricepute, care să îți relaxeze musculatura? Apoi, fă o baie de plante sau plonjează în hot tub-ul de pe terasă și viața se va vedea din nou în roz.

Află mai multe despre pachetele Ana Hotels pe https://desprespa.ro/ana-health-spa-ana-hotels-europa/. Relaxare plăcută!

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *