/
/
Soarele nu intră în hibernare! Ai nevoie de fotoprotecție și în timpul iernii!

Soarele nu intră în hibernare! Ai nevoie de fotoprotecție și în timpul iernii!

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Soarele nu intră în hibernare! Ai nevoie de fotoprotecție și în timpul iernii!
Soarele nu intră în hibernare! Ai nevoie de fotoprotecție și în timpul iernii!

Soarele nu intră în hibernare! Ai nevoie de fotoprotecție și în timpul iernii! – Ne-am obișnuit să asociem fotoprotecția cu soarele arzător de vară și să ne gândim serios la cremele cu factor de protecție solară abia atunci când ne pregătim de plajă.

Da, este vital să avem grijă de pielea noastră atunci când este expusă la soarele intens al verii, dar cercetările din ultimii ani ne arată că efectele radiațiilor solare se fac simțite pe tot parcursul anului. Soarele nu știe să intre în hibernare și activează și iarna, chiar dacă nu încălzește atât de mult. Iar expunerea la radiațiile solare  este cauza fenomenului de foto-îmbătrânire. Acesta este observabil cu ochiul liber sub forma ridurilor, a pielii deshidratate și terne , sau a problemelor de discolorație (respectiv apariția unor pete pigmentare pe zonele cele mai expuse – respectiv pe față și pe mâini).

Cu toate acestea, Soarele este vital pentru noi și expunerea la lumină are efecte benefice asupra sănătății, atât fizice, cât și a celei psihice. De aceea, inclusiv iarna se cuvine să ne bucurăm de soare ieșind în aer liber, dar protejându-ne în același timp de fotoîmbătrânire folosind produse cosmetice cu factor de protecție.

Cu toții am experimentat măcar o dată în viață efectul arzător al soarelui iarna, atunci când este reflectat de zăpada imaculată, la munte. Însă, să nu ne amăgim: soarele acționează și fără să ne aflăm la munte, la înălțime, chiar și fără zăpadă, ba chiar acționează și prin pelicula de nori. Ține seama de acest lucru mai ales dacă urmezi tratamente și proceduri cosmetice care lasă pielea mai sensibilă la acțiunea razelor UV  (cum ar fi peeling-ul, de exemplu).

Oricât de „zgârcite“ ar fi razele soarelui, nu uita nici iarna de fotoprotecție – este strategia secretă anti-îmbătrânire care funcționează întotdeauna!  Trebuie să știi, însă, care sunt criteriile de care să ții cont în alegerea produsului potrivit pentru tine.

Recomandările specialiștilor merg către ISDIN, un producător cu expertiză în dezvoltarea de produse de protecție solară și care este lider de piață în țări cu mult soare, cum sunt Spania, Peru, Chile și Mexic.

Iată ce trebuie să ai în vedere atunci când cauți un produs de protecție solară:

  1. Să ofere o protecție ridicată (minim SPF50) și să menționeze cel puțin principalele tipuri de radiații – UVB și UVA
  2. Să fie testat oftalmologic și să nu irite ochii
  3. Să aibă o textură optimă, care se absoarbe ușor în piele și nu lasă urme
  4. Să fie eficient și pe pielea umedă

ISDIN FotoUltra AGE REPAIR Fusion Water este un astfel de produs. Vorbim despre o loțiune facială de protecție solară cu SPF 50, UVB/UVA, pentru uz zilnic, cu fază apoasă și triplă acțiune împotriva fotoîmbătrânirii pielii. 

De ce „fusion water”? În primul rând pentru că iarna tindem să folosim creme mai grase, cu efect nutritiv. Nu vom mai adăuga încă un astfel de produs pentru protecția solară, ci vom folosi cea mai lejeră și mai prietenoasă formulă posibilă., care să se armonizeze ușor cu orice fel de ten și orice tratament și care să fie o bază bună pentru machiajul zilei.

De ce triplă acțiune? Pentru că:

  1. Protejează: ISDIN FotoUltra AGE REPAIR Fusion Water oferă un nivel ridicat de protectie UV: SPF 50
  2. Repară: ISDIN FotoUltra AGE REPAIR Fusion Water conține DNA Repairsomes® care stimulează refacerea ADN-ului celular după acțiunea nocivă a soarelui.
  3. Inversează procesele degenerative care aduc îmbătrânirea pielii. ISDIN FotoUltra AGE REPAIR Fusion Water reduce apariția ridurilor și îmbunătățește luminozitatea, hidratarea și elasticitatea pielii.

Ca urmare, se poate folosi în fiecare zi și este o excelentă bază pentru machiaj,

Se aplică direct pe pielea uscată sau umedă, cu treizeci de minute înainte de expunerea la soare.

Produsele de îngrijire ISDIN pot fi achiziționate online și din farmacii.

Pret recomandat – 115 lei

Despre ISDIN. Este un brand spaniol cu experiență în fotoprotecție și dezvoltarea de produse cu rol activ în combaterea fotoîmbătrânirii și efectelor nocive ale soarelui asupra pielii. De peste 45 de ani, experții ISDIN dezvoltă produse dermato-cosmetice în colaborare cu specialiștii, produse care combină maximul de eficacitate și siguranță cu texturi inovatoare care oferă și o experiență plăcută în utilizare. Produsele sunt dezvoltate cu ingrediente active inovatoare, pentru a dezvălui o frumusețe naturală.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *