/
/
Shiseido Spa premiat la World Luxury Spa Awards

Shiseido Spa premiat la World Luxury Spa Awards

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
AKPH8974 1024x682 1

Bucureşti, 10 iulie 2019Shiseido Spa at Stejarii Country Club a fost premiat, din nou, în cadrul prestigioasei competiţii de profil, World Luxury Spa Awards, la categoria – Luxury Forest Spa. Fiind singurul Spa din România care a câştigat în faţa unor competitori redutabili din toată lumea.

AKPH9050 1024x683 1

Organizat în St. Petersburg şi găzduit de The State Hermitage Museum Official Hotel, Rusia, evenimentul a beneficiat de prezenţa a aproximativ 200 de participanţi din peste 90 de țări, reprezentând un adevărat spectacol de lux cu influenţe asiatice. Eleganţa expusă în toate detaliile serii a fost apreciată de invitaţii veniţi din toată lumea, din partea celor mai cunoscute brand-uri de wellness.

Shiseido Spa premiat la World Luxury Spa Awards

„Este o onoare să fim prezenţi pentru al patrulea an consecutiv pe podiumul competiţiei World Luxury Spa Awards, iar câştigarea unui premiu de o asemenea prestanta, considerăm că atestă progresul nostru şi calitatea serviciilor la standarde ridicate pe care le oferim clienţilor noştri. Fiind primul Spa internaţional din România, ne-am asumat de la bun început rolul de a dezvolta şi educa piaţa de wellness prin organizarea unor evenimente şi comunicări periodice în care sunt prezentate cele mai noi tendinţe, tratamente, produse şi aparate de înfrumuseţare”, a declarat Sorin Vasilache, manager Shiseido Spa at Stejarii Country Club.

Shiseido Spa s-a evidenţiat prin faptul că pune la dispoziţia clienţilor servicii premium integrate de well-being, care cuprind atât terapii faciale şi corporale. Cât şi antrenamente pentru minte şi corp totodată. Îmbrăţişând conceptul japonez Shiseido, filosofia Spa-ului este definită de Omotenashi. Ceea ce înseamnă devotamentul şi grija totală faţă de client.

La intrarea în Shiseido Spa at Stejarii Country Club, clienţii pătrund într-o călătorie în lumea simţurilor

Fiecare ritual fiind o incursiune în secretele tehnicilor de înfrumuseţare japoneze, la care se adaugă notele specifice tradiţiilor estice şi tehnicile moderne ale vestului.

Totodată, Shiseido Spa at Stejarii Country Club s-a remarcat şi prin multiplele sale facilităţi: cele 11 săli de tratament (7 de tratament individual, 2 pentru Thai massage, 1 cameră de scrub cu duş Vichy, 1 sală VIP pentru cupluri (cu o cadă dublă cu hidromasaj, spaţiu dublu de tratament, spaţiu pentru relaxare şi terasă privată), piscină interioară de relaxare cu şezlonguri cu hidromasaj, spaţiu pentru relaxare lângă piscină, terasă cu vedere spre pădurea Băneasa, saună uscată şi saună cu aburi, hammam şi cameră de relaxare cu paturi cu saltele cu apă şi terapie cu oxigen. Clienţii pot beneficia de tratamente tradiţionale Shiseido. Dar şi de tratamente adiţionale (masaje thailandeze, masaje cu pietre vulcanice, LPG, Crioterapie, scrub în dusul Vichy etc.)

Despre Shiseido Spa premiat la World Luxury Spa Awards

Complexul de Agrement La Stejarii îşi desfăşoară activitatea sub brandul Stejarii Country Club. Acesta este un proiect implementat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordate prin Regio – Programul Operaţional Regional 2007 – 2013. Și co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională. Axa prioritară 5: Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului, domeniul major de intervenţie 5.2. „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale și creșterii calităţii serviciilor turistice”.

Pentru mai multe informații despre Shiseido Spa, vă invităm să accesaţi site-ul www.stejariispa.ro. Dar și pagina de Facebook.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să contactați:

Roxana Nicolae

Specialist Marketing & PR

Email: roxana.nicolae@stejariicountryclub.ro, Telefon: (+40) 743 332 573

AKPH8563 1024x682 1
AKPH8632 1024x682 1

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *