/
/
Shiseido Spa premiat la Congresul Turismului Balnear si Spa

Shiseido Spa premiat la Congresul Turismului Balnear si Spa

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Congresul anual al turismului Balnear si Spa Shiseido

Bucureşti, 24 septembrie 2019Shiseido Spa at Stejarii Country Club a fost premiat, din nou, în cadrul Congresului Turismului Balnear si Spa din Romania, la categoria – Cel mai bun centru tip day spa, care a avut loc la Băile Herculane.

Cea de-a 15 ediție a Congresului s-a derulat pentru prima dată sub un nou concept și a integrat Forumul și Bursa de turism balnear din România, fiind organizat de OPTBR și SPA Business Networking Event, susținut de despreSpa.ro.

La Congres au participat peste 130 de reprezentanți din pietele balneo și Spa din Romania.

„Este o onoare să fim prezenţi la un eveniment de o asemenea amploare pentru turismul balnear și wellness din România. Felicitări organizatorilor și tuturor celor implicați! Turismul balnear și wellness din țara noastră este în continuă dezvoltare. Ne bucuram că Shiseido Spa @Stejari Country Club reprezintă un etalon și avem încredere în proiectele colegilor de pe segmentul balnear că împreună putem readuce Romania pe harta statelor Uniunii Europene la capitolul destinații turistice balneare de top.” a declarat Sorin Vasilache, manager Shiseido Spa at Stejarii Country Club.

Shiseido Spa s-a evidenţiat prin faptul că pune la dispoziţia clienţilor servicii premium integrate de well-being, care cuprind atât terapii faciale şi corporale, cât şi antrenamente pentru minte şi corp totodată. Îmbrăţişând conceptul japonez Shiseido, filosofia Spa-ului este definită de Omotenashi, ceea ce înseamnă devotamentul şi grija totală faţă de client.

La intrarea în Shiseido Spa at Stejarii Country Club, clienţii pătrund într-o călătorie în lumea simţurilor. Fiecare ritual fiind o incursiune în secretele tehnicilor de înfrumuseţare japoneze, la care se adaugă notele specifice tradiţiilor estice şi tehnicile moderne ale vestului.

Totodată, Shiseido Spa at Stejarii Country Club s-a remarcat şi prin multiplele sale facilităţi:

 • cele 11 săli de tratament: 7 de tratament individual, 2 pentru Thai massage, 1 cameră de scrub cu duş Vichy, 1 sală VIP pentru cupluri (cu o cadă dublă cu hidromasaj, spaţiu dublu de tratament, spaţiu pentru relaxare şi terasă privată)
 • piscină interioară de relaxare cu şezlonguri cu hidromasaj
 • spaţiu pentru relaxare lângă piscină
 • terasă cu vedere spre pădurea Băneasa
 • saună uscată şi saună cu aburi
 • hammam
 • cameră de relaxare cu paturi cu saltele cu apă şi terapie cu oxigen

Clienţii pot beneficia de tratamente tradiţionale Shiseido, dar şi de tratamente adiţionale:

 • masaje thailandeze
 • masaje cu pietre vulcanice
 • LPG
 • Crioterapie
 • scrub în dusul Vichy etc.

Complexul de Agrement La Stejarii, care îşi desfăşoară activitatea sub brandul Stejarii Country Club, este un proiect implementat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordate prin Regio – Programul Operaţional Regional 2007 – 2013 și co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională. Axa prioritară 5: Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului, domeniul major de intervenţie 5.2. „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale și creșterii calităţii serviciilor turistice”.

Pentru mai multe informații despre Shiseido Spa, vă invităm să accesaţi site-ul www.stejariispa.ro și pagina de Facebook.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să contactați: Roxana Nicolae Specialist Marketing & PR Email: roxana.nicolae@stejariicountryclub.ro, Telefon: (+40) 743 332 573

Premiu Congres 738x1024 1
Subiecte:Spa

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *