/
/
SEROTONIN CENTERS – un nou concept de origine nord-americană pe piața globală anti-aging

SEROTONIN CENTERS – un nou concept de origine nord-americană pe piața globală anti-aging

Ultima actualizare în 13 Sep 2023
|

Serotonin center

  • Serotonin Centers este o rețea de clinici de longevitate cu sediul în SUA, care funcționează în circuite închise, pentru membri
  • De curând s-a inaugurat, în franciză, o a patra astfel de locație în Winter Park, Florida.
  • Programul de longevitate are în componență patru dimensiuni principale, și anume Restaurarea Hormonală, Îmbunătățirea Estetică, Controlul Greutății și Recuperarea Imunității.

Franciza americană de longevitate Serotonin Centers și-a extins prezența cu o a doua locație în Florida, în Winter Park. Brandul va deschide încă trei cluburi private pentru membri în Orlando în următorul an, iar pentru viitor sunt în dezvoltare încă 26 de astfel de centre Serotonin.

Numele brandului este inspirat de hormonul care stabilizează sentimentele de bunăstare și fericire în organismul uman iar conceptul anti-îmbătrânire al Serotonin îmbină expertiza medicilor cu cea a experților în wellness, fitness și beauty într-un ecosistem personalizat menit să încetinească ceasul biologic uman.

Serotonin este creația lui Eric Casaburi, o personalitate din industria fitness-ului și fondator al francizei de fitness low-cost Retro Fitness – o marcă națională de fitness cu peste 150 de săli deschise în 17 state.

Programul Serotonin se bazează pe patru modalități: Restaurarea Hormonală, Îmbunătățirea Estetică, Controlul Greutății și Recuperarea Imunității. Terapiile folosite includ terapia cu oxigen hiperbaric, perfuzii intravenoase, tratamente cu patul LightStim, cursuri de suplimente Serotonin Nutraceuticals, scanări de compoziție InBody și altele.

În prezent, există patru centre Serotonin deschise în SUA, cu încă 26 în dezvoltare.

La conducerea noii locații din Florida se află Anti-Aging Holdings, un grup de investiții cu sediul în Orlando, concentrat pe industria anti-ageing și wellness, grup in care Casaburi este un acționar principal.

Sursa informatii si foto:  spaopportunities.com

 

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *