/
/
Secretele unui ten mereu tânăr

Secretele unui ten mereu tânăr

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
ayo ogunseinde 975db4eBky0 unsplash
Secretele unui ten mereu tânăr

Care sunt secretele unui ten mereu tânăr? Trecerea naturală a timpului, oboseala, stresul și o alimentație dezechilibrată își spun cuvântul nu doar asupra organismului, ci și asupra aspectului pielii. Acestea sunt condițiile ideale pentru accelerarea apariției semnelor de îmbătrânire prematură a tenului și pentru numeroase alte probleme cu care se confruntă cele mai multe dintre femei. Până când vom descoperi tehnologia prin care putem opri timpul în loc, avem la dispoziție câteva metode, unele dintre ele clasice și tradiționale, altele de-a dreptul futuriste pentru a șterge de pe față semnele lăsate de timp.

Folosește produse care conțin factori de protecție solară

Chiar dacă a început toamna, acest lucru nu înseamnă că soarele nu poate avea efecte nocive. Tocmai de aceea, înainte să aplici produsele cosmetice preferate, folosește o cantitate generoasă de cremă cu factor de protecție solară. Acest sfat îți va fi de ajutor inclusiv pe perioada iernii, chiar dacă soarele este scump la vedere.

Mergi cu regularitate la terapia cu radiofrecvență

Specialiștii stării de bine de la Aviației Wellness Center îți pun la dispoziție o tehnologie ultraperformantă care îți va reda prospețimea chipului fără intervenții chirurgicale, fără injecții dureroase sau tratamente abrazive. Tratamentul cu radiofrecvenţă funcționează prin încălzirea selectivă a unor legături moleculare din ţesuturile pielii. Efectul imediat este stimularea structurilor de colagen să se întindă şi să producă noi fibre de colagen.

Așa cum menționam anterior, terapia nu este dureroasă, iar efecte sunt vizibile după prima şedinţă. Imediat după tratament, se poate observa cu ușurință că pielea este vizibil tonifiată, iar ridurile sunt reduse. De asemenea, cicatricile cauzate de acnee sunt eliminate, iar porii sunt închişi. Mai mult de atât, în urma tratamentului cu radiofrecvență, pungile de sub ochi dispar şi conturul fetei devine clar definit.
Beneficiile complete ale terapiei faciale cu radiofrecvenţă sunt încetinirea procesul de îmbătrânire a pielii, hrănirea celulelor deteriorate, regenerarea țesutului epidermic, redarea fermităţii şi reducerea impurităților pielii. În plus, acest tip de terapie facială reduce acneea activă, hrănește și oxigenează epiderma, accelerează procesul de vindecare şi reduce problemele cauzate de poluare.

Un alt aspect important de menționat este faptul că terapia cu radiofrecvență poate fi folosită pe picioare, pe coate, pe sâni și pe abdomen, conturând frumos silueta și tratând până și cele mai avansate faze ale celulitei.

Asigură-te că dormi suficient

Cele 7-8 ore de somn indicate în general sunt necesare pentru recuperarea organismului, iar reducerea acestora are numeroase aspecte neplăcute, inclusiv asupra tenului. Prin urmare, cea mai simplă modalitate de a scăpa de pungile de sub ochi, de a preveni ridurile și de a reduce culoarea cearcănelor este să te odihnești suficient.

Mărește aportul de alimente care conțin antioxidanți

Toată lumea a auzit de antioxidanți și de beneficiile acestora, însă înainte de a enumera o serie de alimente bogate în acești mici luptători, trebuie să explicăm ce fac ei mai exact. În urma proceselor naturale, în corp apar radicalii liberi, dăunători ai celulelor care le acaparează și le omoară. Antioxidanții reacționează cu radicalii liberi și le opresc atacul asupra celulelor.

Printre alimentele care ajută la acest proces se numără, în capul listei, fructele de pădure, urmate de ceai verde, mere, ciocolată neagră (cu peste 70% conținut de cacao), semințele, nucile, morcovi, spanacul, citricele, roșiile sau vinul roșu, printre altele. 

Aviației Wellness Center

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *