/
/
Sărbătorește Ziua Îndrăgostiților la Ensana Sovata

Sărbătorește Ziua Îndrăgostiților la Ensana Sovata

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Sărbătorește Ziua Îndrăgostiților la Sovata
Sărbătorește Ziua Îndrăgostiților la Sovata

Sărbătorește Ziua Îndrăgostiților la Ensana Sovata – Pășim în luna iubirii. Ceea ce înseamnă că e timpul mini vacanțelor romantice în doi și surprizelor la tot pasul.

Anul acesta ieși din tiparul cadourilor clasice și optează pentru ceva mai creativ de Valentine’s Day. Mai verde, mai relaxant. Anul acesta vino la Sovata, la Ensana Health Spa Hotel. Vei petrece un mini sejur de neuitat,  în siguranță, alături de cea mai specială persoană din viața ta.

În perioada 12-14 și 19-21 FEBRUARIE veți avea parte de cine romantice cu meniu á la carte la alegere, trandafiri și lumânări.

Atmosfera din jurul piscinei va fi la fel de romantică, cu muzică în surdină și lumânări. Totul pentru confortul și starea voastră de bine.

Sovata este un loc pe care veți dori cu siguranță să-l revedeți. Este o stațiune renumită pentru minele de sare și lacurile sărate cu proprietăți balneo-climaterice, încă din Evul Mediu. Ce mai puteți face aici? O plimbare la Corund de exemplu, ca să vă delectați cu ceramica creată migălos de către localnici sau să vizitați Salina Praid pentru o extra doză de aer curat. Dacă optați pentru prelungirea sejurul, alte atracții precum Lacul Sfânta Ana, sau Cheile Bicazului vă așteaptă. Și nu numai.

Optează pentru cel mai romantic sejur de Valentine’s Day, vino la Ensana Health Spa Hotel din Sovata.

www.ensanahotels.com/ro

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *