/
/
San Franciso: social wellness, sau cultura bailor populare, ca alternativă pentru viața de noapte

San Franciso: social wellness, sau cultura bailor populare, ca alternativă pentru viața de noapte

26 Oct 2023
|

HIGH351990 516157 136918

Grupul Alchemy a demarat construcția unei oaze termale proiectate pentru a readuce la viață cultura băilor publice din San Francisco.

Spațiul de wellness și clubul de socializare, reunite sub conceptul de Alchemy Springs, se vor inspira atât din tradițiile in domeniu cât și din nevoia post-pandemică de comunitate, socializare și stare de bine. Această oază termală ce se întinde pe o suprafață de 14.500 de metri pătrați a fost concepută pentru a readuce la viață cultura băilor publice din oraș și pentru a oferi o alternativă inedită variantelor clasice de relaxare și entertainment din industria ospitalității.

Astfel, Alchemy Springs le va oferi vizitatorilor o combinație inedită de experiențe termale și reci, spații de socializare și zone terapeutice.

Grădina Alchemy Springs va cuprinde un etaj inferior și o zonă de grădină în aer liber de 8.500 de metri pătrați.

Acest spațiu spa urban mixt va include:

  • O seră tropicală, cu aburi și bănci termale,
  • Un spațiu de grădină în aer liber,
  • Un foc de tabără și o zonă de lounge,
  • O saună interioară și o cameră rece,
  • O saună pentru evenimente și pentru sesiuni de respirație și terapie sonoră,
  • Băi cu gheață,
  • Un ponton pentru yoga și scenă pentru evenimente,
  • O grădină zen

Arhitectul Olle Lundberg și Lundberg Design lucrează în parteneriat cu arhitecții peisagiști Surface Design & Habitat Horticulture pentru a crea noua locație, care va fi finalizată până la sfârșitul anului 2024.

Locația este folosită deja pentru programe și evenimente care conectează și sărbătoresc diversitatea comunității locale, incluzând seri de jocuri și cursuri de artă, muzică live, artă imersivă și serii de vorbitori.

CEO-ul Grupului Alchemy, Anne Cannady, a declarat: „Generația Z – una dintre cele mai mari segmente demografice din San Francisco – se preocupă mai mult ca oricând de sănătate și wellbeing, dar există puține branduri holistice concentrate pe comunitate în acest spațiu.

Acest lucru reprezintă o oportunitate economică semnificativă, iar echipa noastră și partenerii din industrie sunt bine poziționați pentru a conduce această categorie și pentru a contribui la revitalizarea Coastei de Vest.

Trăim într-o lume extrem de conectată, iar în Silicon Valley în special, există o creștere a nevoii consumatorilor pentru conexiuni umane care să echilibreze această tendință. Grupul Alchemy are ca scop furnizarea acelei conexiuni, și știu că vom obține un randament investițional în acest sens.”

Sursa: Spabusiness.com

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *