/
/
Salty Lagoon Therapy – Echilibru între corp și minte

Salty Lagoon Therapy - Echilibru între corp și minte

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
SALTY LAGOON THERAPY - Echilibru intre corp si minte
Salty Lagoon Therapy – Echilibru între corp și minte
Salty Lagoon Therapy – Echilibru între corp și minte. Terapia combina un peeling enzimatic mecanic, urmat de o masca detoxifianta cu argila, alge marine si saruri din Marea Menor.
 
Punctul culminant al tratamentului il reprezinta masajul pentru drenare si tonifiere cu ulei anticelulitic “Salty Lagoon” Spa therapy.
 
Cei trei pasi ai ritualului sunt completati de concentratul marin din Marea Menor care, datorita caracteristicilor sale versatile, poate fi utilizat pentru amplificarea beneficiilor mastilor faciale si a tratamentelor corporale.

Marea Menor, situata in Regiunea Murcia (Spania), poarta titlul de cea mai mare laguna cu apa sarata din Europa. Proprietatile cosmetice sunt garantate de multiplele beneficii ale sarurilor marine. Sarea de mare se proceseaza diferit fata de sarea obisnuita, obtinandu-se produse naturale ce au in compozitie o cantitate considerabila de oligoelemente, precum calciu, potasiu, iod si clorura de magneziu. De aceea, sarea de mare este foarte des utilizată în produsele de înfrumusețare sau în băile specifice pentru corp.
 
Ritualul Salty Lagoon este recomandat pentru diminuarea tesutului adipos, exfolierea si regenerarea celulelor, detoxifierea si hidratarea organismului, relaxare fizica si mentala! Un echilibru între corp și minte, o relaxare totală! Vă veți elibera de stres. Veți simți bucurie, corpul se va umple de energie. Salty Lagoon Therapy este ritualul de care ai nevoie mai mereu.
 
Durata: 75 minute

Tarif: 180 lei

Iaki Spa Mamaia

Tel. 0241 831 192

Fax. 0241 831 169

Mail: Spa@iaki.ro

www.iakispa.ro

www.iaki.ro

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *