/
/
Ritualuri semnatura SunGarden Golf & SPA Resort

Ritualuri semnatura SunGarden Golf & SPA Resort

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Ritualuri semnatura SunGarden Golf & SPA Resort

Fiind situat în centrul Transilvaniei, pachetele specifice zonei – constand in ritualuri semnatura SunGarden Golf & Spa Resort pentru relaxare, sunt inspirate din Transilvania, regiune care abundă în peisaje mirifice, terenuri fertile, floră și faună bogată, tradiții vii și oameni primitori”

Bogăția Transilvaniei

Ritualul începe cu o procedură de îmbăiere cu apă, lapte și miere. Continuă cu o exfoliere cu pastă făcută din miere și cereale și se încheie cu un masaj tonifiant, folosind ulei de sâmburi de struguri. Beneficiile acestui ritual sunt numeroase: laptele și mierea hrănesc pielea, au efect detoxifiant și vitaminizant; cerealele curăță delicat pielea și o hrănesc; uleiul de sâmburi de struguri ajută la refacerea structurii țesuturilor și oferă fermitate pielii. Durata ritualului este de 120 minute. 

Puritate de pe Lunca Mureșului Ritualul 

începe cu o exfoliere cu sare de la Praid și uleiuri aromate, pe patul de piatră încălzit. Se continuă cu o împachetare cu argilă albastră de la Râciu, în amestec cu ulei parfumat și apă de izvor și se încheie cu un masaj de relaxare cu ulei aromat cu lavandă. Printre numeroasele beneficii ale acestui ritual amintim curățarea în profunzime și hidratarea pielii, mineralizarea și hrănirea ei. Argila albastră de la Râciu este cu adevărat unică în lume pentru că, în combinație cu apa de izvor, conține 41 de minerale şi oligoelemente. Uleiul de lavandă are efect calmant, contribuie la îngrijirea pielii și este recunoscut pentru multiplele beneficii oferind o stare de relaxare profundă și bunăstare fizică și mentală. Durata: 120 minute 

Prospețimea Apusenilor

Ritualul începe cu o îmbăiere în apă cu ierburi montane. Terapeutul continuă ritualul cu o împachetare cu mască făcută din argilă albă, miere și lăptișor de matcă. La final, se efectuează un masaj energizant la care se folosește ulei aromat de mentă. Mierea și lăptișorul de matcă au efect revitalizant, cicatrizant și regenerator. Menta și ierburile montane împrospătează, detoxifică, oferă energie și vitalitate. Durata: 120 minute 

De asemenea, Sungarden Golf & Spa Resort propune și câteva pachete care includ cazare și tratamente/ terapii. Pachetele Spa Journeys includ cazare, full Spa & Wellness access și multe terapii locale sau internaționale, începând de la doar 382 euro/ 2 pers. 

Subiecte:SpaWellness

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *