/
/
Ritualul Reginei Maria

Ritualul Reginei Maria

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
flori camp flowers color roz dreamstime 44388229 jpg
http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-magic-pink-rhododendron-flowers-mountains-summer-sunrise-image44388229
Ritualul Reginei Maria

Ritualul Reginei Maria – Stiati ca Regina Maria a fost prima prezenta regala care a aparut intr-o reclama de produse de ingrijire? Ea era imaginea cremei Pond’s, in anul 1926. Iar in materie de ritualuri de infrumusetare, parfumul de violete era nota ei distinctiva. In aceasta linie a frumusetii romanesti regale, Spa d’Or a creat pentru Tisa Spa Ritualul Reginei.

Ritualul Reginei Maria: Puterea extractelor de flori

Inspirat din cultura romaneasca a frumusetii, acest ritual celebreaza puterea extractelor de flori si include toate beneficiile pe care un tratament ti le poate aduce: piele stralucitoare, corp revitalizat si relaxare profunda. Tratamentul incepe cu Atingerea Linistii, un moment in care terapeutul si oaspetele fac cunostinta la nivel spiritual. O exfoliere aromatica trezeste pielea la viata si o pregateste pentru infuzia de oligoelemente si minerale din impachetarea cu argila rassoul cu trandafiri. In timpul impachetarii, un masaj binefacator al scalpului conduce fiecare nerv catre o pace binemeritata. La final, corpul este invaluit prin miscari delicate de masaj intr-un balsam corporal cu aroma de violete. Pielea ramane tonifiata, catifelata si purtand parfumul frumoasei regine. Un adevărat răsfăț pentru mine, corp și spirit!

Durata: 50 minute

Pret: 100 lei

Unde: TISA SPA RESORT, BAILE OLANESTI

www.sparesort.tisa.ro/

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *