/
/
Ritualul Papadiei la Country Spa, Snagov

Ritualul Papadiei la Country Spa, Snagov

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Ritualul Papadiei la Country Spa, Snagov
Ritualul Papadiei la Country Spa, Snagov

Ritualul Papadiei la Country Spa Snagov. Astăzi ne vom plimba intr-o oaza de relaxare care este chiar lângă București. E vorba de Country SPA din Snagov. Unul din locurile de unde eu n-aș mai pleca, pur și simplu m-as muta acolo, dacă aș putea. Am invitat-o pe Ileana care este terapeut la Country SPA Snagov să povestim puțin despre ce le oferă clienților care își doresc să evadeze pentru câteva ore. Sau chiar câteva zile deoarece au și un Boutique Hotel foarte frumos! 

Te invit sa urmaresti fimarea (la finalul articolului). Reiau si in scris principalele idei:

[00:00:54] – De ce vin clientii la Country SPA, Snagov? cu ce ii încântați, ce le oferiti?

[00:01:01] – Ileana Maiovschi, terapeut Spa, Country SPA, Snagov

Le oferim în primul și în primul rând o escapadă să fugă din cotidian, din stresul zilnic, din agitația orașului. Le oferim servicii pentru suflet, pentru trup. Au posibilitatea să doarmă la noi câteva zile o noapte măcar e binevenită. Avem un mic hotel foarte drăguț, chiar lângă noi. Iar în zona de SPA, domeniul meu daca pot sa spun așa, le oferim tot felul de terapii, în funcție de ce dorește fiecare să obțină. 

Avem de la terapii corporale, bineînțeles că mergem și către partea de estetica. Putem să oferim o schimbare totală de spirit intrăm mai întâi în partea de terapii după care putem să optăm pentru manichiură – pedichiura, chiar spălat – coafat, servicii de cosmetică astfel încât după o zi la noi, chiar poti să spui că ești un alt om. 

[00:02:10] – Terapii spa personalizate

Sunt terapii foarte, foarte bune, gândite pentru nevoile fiecăruia:

  • Pornesc de la terapii comune, clasice cum sunt masajele de relaxare,
  • la terapii ayruvedice,
  • terapii cu uleiuri esențiale,
  • terapii de echilibrare energetice, evident pentru nevoile fiecăruia dintre noi.

Pentru că după cum știm toți suntem speciali, suntem diferiți, astfel încât noi încercăm să facem toate programele noastre personalizate, ca să putem satisface nevoile fiecăruia.

[00:02:47] – Ritualul Papadiei la Country Spa, Snagov – Povestește-ne un pic: de ce păpădia?

[00:02:53] – Proprietatile terapeutice ale papadiei

Oh! 🙂 atunci când am creat spa-ul nostru pe locul pe care este amplasat era un câmp plin de papadii. Am… Gândindu-ne că dorim să oferim ceva românesc, ne-am gândit că cea mai bună metodă este să cinstim papadia care era peste tot peste terenul nostru. Fiind și o plantă care în țara noastră se găsește pretutindeni. Ne-am gândit că este cea mai bună soluție să avem ca simbol al centrului nostru păpădia este o plantă incredibilă are niște puteri sa-i spun așa fabuloase:

  • de la înlăturarea durerilor articulare,
  • la calmarea țesutului,
  • este foarte bună culmea chiar și pentru terapii anticelulitice,
  • drenaj limfatic,
  • pentru doamnele care acum alăptează sau sunt însărcinate este de asemenea foarte bună pentru că relaxează țesutul mamar și atunci ele pot alapta cu mai multă ușurință.

[00:03:56] – Ritualul Papadiei la Country Spa Snagov

Bine-inteles că noi am gândit și un ritual semnătură –  Country Spa Papadie și am inclus acest simbol al papadiei peste tot în centrul nostru. Avrem mici tablouri cu papadii, le-am făcut sunt foarte drăguțe, și după cum spuneam, peste tot unde mergeți în Centrul nostru, veti da de Papadie.

Ritualul Papadiei la Country Spa Snagov începe bineînțeles cu o curățare a corpului cu un gomaj corporal. Gomajul vine cu rolul de a înlătura stratul superficial de piele în care se aduna tot felul de secreții, de reziduuri. Il curăță astfel încât pregătește corpul pentru terapia care va urma. Urmeaza o impachetare cu miere și cu pulbere de păpădie. După această împachetare timp în care clientul stă și se relaxează, i se pot face anumite mesaje de genul masaj al scalpului, chiar și un reflexo in talpă cât timp stă împachetat.

După această terapie, bineînțeles că va urma un masaj de relaxare profund, cu ulei de păpădie, iar la final oferim, in functie de tenul fiecărui client în parte un masaj facial cu mască. Adaptat după cum spuneam tenului fiecăruia. 

Cam asta ar fi ritualul nostru, iar la final bineînțeles că o să le oferim un ceai cu păpădie. Pentru ca terapia să fie completa.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *