/
/
Ritualul Cleopatra Secrets @ Creanga SPA, Targu Ocna

Ritualul Cleopatra Secrets @ Creanga SPA, Targu Ocna

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Ritualul Cleopatra Secrets @ Creanga SPA, Targu Ocna

Ritualul Cleopatra Secrets. Astazi te invit intr-o statiune balneo, renumita pentru aerul ozonat si salina Targu Ocna. Legenda spune ca localnicii au descoperit beneficiile sarii asupra sanatatii – a aparatului respirator mai precis, dupa ce au vazut ca minerii care extrageau sarea din Salina Trotus din Targu Ocna nu raceau niciodata si nici nu se imbolnaveau de astm bronsic

Dar astazi nu-ti vom spune mai multe despre salina si nici despre statiune. Te poftim sa pasesti in atmosfera Creanga Spa si sa descoperi ritualul Cleopatra Secrets (vezi filmarea la sfarsitul articolului)

Ritualul Cleopatra Secrets

 Un ritual complet „head to toe” , dedicat atat celor care vor un restart terapeutic si au diverse dureri musculare cat si doamnelor care vor rezultate pe partea estetica – de remodelare corporala. 

Ritualul Cleopatra Secrets este format din diferiti pasi. Constituie o antiteza de la trecerea de la cele 60 jeturi calde si aromate ale cazii cu hidromasaj, la impachetare  completa la rece. Ofera un moment de relaxare, recreere si incarcare cu energie pozitiva tuturor persoanelor ce vor sa il experimenteze.

Primul pas consta intr-o sedinta de presoterapie: se axeaza pe drenajul punctelor cheie. Se aplica compresie anumitor zone ale corpului ( gambe -> abdomen -> brate) pentru a trata insuficienta sistemului nervos si limfatic. Este recomandat persoanelor care sunt afectate de retentia hidrica, microcirculatie venoasa ingreunata si picioare obosite.

Dupa eliminarea presiunii corpului, esti invitat intr-un spatiu special amenajat cu lumini si arome orientale. Acolo, te vei scufunda intr-o baie calda cu 60 de jeturi. Esti invitat sa petreci singur cateva clipe cu scopul alinierii centrelor energetice. 

Se va continua cu un peeling corporal pentru indepartarea celulelor uscate. Dupa aceea, iti vom impacheta corpul total cu un gel special racoros care are atat un efect de remodelare cat si imbunatatirea circulatiei limfatice. In timpul impachetarii, vei fi rasfatat cu un masaj facial si capilar anti-stres. 

La final te vei bucura de un masaj corporal complet de hidratare. In acest fel ne asiguram ca ti se va restabili echilibrului normal al pielii.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *