/
/
Ritual de Relaxare Hammam | SunGarden SPA Cluj-Napoca

Ritual de Relaxare Hammam | SunGarden SPA Cluj-Napoca

05 Feb 2020
|
Ritual de Relaxare Hammam | SunGarden SPA Cluj-Napoca

Daca inca nu ai fost in Centrul Wellness & Spa de la Sun Garden Resort Cluj iti propunem un exercitiu de imaginatie: Imaginează-ți că ajungi la Sun Garden Resort înfrigurat, esti in mijlocul naturii, admiri peisajul unic in timp ce respiri un aer curat care iti induce o stare de bine, treci de Recepția SPA și intri într-o lume a relaxării, unde temperaturile sunt ridicate, focul arde în vatră, saunele sunt fierbinți și aromate, sezlongurile din mozaic sunt perfect încălzite și apa caldă din piscina este pregătită să te îmbrățiseze. 

Daca totusi ai fost acolo in vizita macar o data, suntem siguri ca ai fost cucerit deja cu design-ul lor unic, cu multitudinea de saune si cu ambianta perfecta pentru relaxare.

Asa ca merita acum sa te introducem in povestea unui ritual special pe care terapeutii Sun Garden il efectueaza, de fiecare data, la nivel de arta: Hammam.

Este un tratament vechi de secole întregi, ce provine din Maroc. Traditia lui se îmbină perfect cu tehnicile terapeuților SunGarden, așa încât vei trăi o experiență orientală ce te va purta pe culmile relaxării.

Ritualul începe cu o vizită în “Aroma Sauna”, acolo unde aromele predominante de lemn de cedru vor face introducerea perfecta in tainele ritualului. Îți vei ridica temperatura corpului, îți vei relaxa musculatura și, cel mai important, îți vei odihni mintea și vei reuși să întri în acea stare de relaxare care să îți permite să te bucuri în continuare de fiecare etapa a tratamentului.

Vei merge apoi către camera Hammam cu pat de piatră încălzit la 34 de grade, un spațiu intim și călduros, cu o lumina ambientală ce te provoaca la relaxare. Prima etapă a tratamentului este exfolierea cu săpun negru și mănușa speciala Kassa, urmată de impachetarea cu Rassoul, o argilă originară din Maroc

Exfolierea cu sapun negru bogat în Vitamina E și măslin, folosind manusa speciala Kassa indeparteaza celulele moarte, în timp ce împachetarea cu Rassoul vine cu beneficii antibacteriene și antioxidante, fiind un produs care elimină rapid toxinele si impuritățile de pe piele, reduce sebumul și micsorează porii.

Urmează un masaj corporal cu ulei de argan și eucalypt, produse 100% naturale care oferă hidratare intensă pielii.

Pe lângă efectele exfoliante, hidratante și antibacteriene, Ritualul Hammam aduce multe alte beneficii organismului:

  • Îmbunătățește sistemul imunitar – Piatra încălzită și aburul fierbinte folosit în timpul hamamului stimulează sistemul imunitar prin dilatarea vaselor de sangvine și creșterea circulației sângelui în organism, deschizând porii astfel încât toxinele să poată fi eliberate și curațate.
  • Întinerește celulele –  este singurul ritual în care musculatura corpului se relaxează în totalitate și permite celulelor să intre în proces de reînnoire. Vei vedea că durerile musculare vor dispărea după o astfel  de terapie.
  • Relaxează mintea și corpul – Este un moment de deconectare pentru întreaga ta ființă, un moment dedicat relaxării și rejuvenării corporale.

Iti recomandam sa incerci acest minunat Ritual de Purificare la Sun Garden Resort. Cu siguranta vei fi impresionat.

SUNGARDEN GOLF & SPA RESORT

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare