/
/
Riserva Wine Spa: primul Wine Spa din Romania

Riserva Wine Spa: primul Wine Spa din Romania

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Riserva Wine SPA Ramada Oradea 5 1024x683 1

In luna octombrie Hotel Ramada a inaugurat in Oradea primul Wine Spa din Romania – Riserva. Conceput pentru a raspunde celor mai rafinate asteptari, Riserva Wine Spa ofera in premiera amatorilor de spa tratamentele pe baza de vinoterapie si linia de tratamente Hi-Tech by FisioKinlab, premiata pentru inovatie la Salonul International Paris 2014.

Relaxare, bob cu bob

Riserva ridica experienta Spa la un nou nivel de rafinament, prin vinoterapie. Vinoterapia stoarce secretele boabei de strugure in tratamente care purifica, detoxifica, hranesc pielea si previn imbatranirea, cu ajutorul polifenolilor si viniferinei. Meniul de Spa cuprinde tratamente dedicate si personalizate in functie de nevoile clientilor: Riserva Spa Signature, Face & Body Collection, Riserva for Men, Riserva Massages si Riserva Water Rituals.

Gandite ca o experienta intima, relaxanta si tonifianta, serviciile Riserva includ, alaturi de vinoterapie, sauna finlandeza, sauna cu infrarosii, o camera de relaxare cu sare de Himalaya si linia inovatoare de tratamente Hi-Tech by FisioKinlab, care alterneaza terapiile Cryo si Termo Kinesio Calarco Method intr-o singura procedura, pentru cei ce doresc un corp perfect si o piele fina si luminoasa.

Riservat pentru cunoscatori

VineSpa 1310 VH 27

Spatiul interior urmeaza ritmul unei degustari de vin, incepand cu lounge-ul Decantarium, unde se poate savura o selectie rafinata de vinuri, continuand cu camerele de terapie Aroma, Body, Balance si incheind cu Premier Cru, rezervata tratamentelor faciale. Camera Magnum este destinata tratamentelor in tandem, pentru cei care doresc sa imparta micile placeri ale vietii. Punctul final al calatoriei – terasa Riserva – ofera o panorama superba a centrului istoric al orasului, pe care va recomandam sa o savurati alaturi de un pahar cu vin, direct din jacuzzi.

Riserva aduce in Oradea ritmul petrecerilor din marile metropole, terasa fiind disponibila pentru petreceri private pe conceptul Roof Top Party – sampanie si vibe-uri funky in luminile orasului, dar ascunse de priviri indiscrete.

Pentru detalii si rezervari va invitam sa accesati  www.ramadaoradea.ro/riserva-wine-spa

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *