/
/
Riserva Wine Spa Oradea – The Milky Way

Riserva Wine Spa Oradea – The Milky Way

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Riserva Wine Spa Oradea – The Milky Way
Riserva Wine Spa Oradea – The Milky Way
 
Apa este sursa tuturor tratamentelor Spa: mintea evadeaza, corpul se relaxeaza. Ritualul The Milky Way incepe cu o baie delicata cu spuma de lapte dupa care urmeaza un masaj general, relaxant, cu miere si lavanda.
 
Pudra de lapte pentru aceasta baie este o inovatie in imbaierea de lux. Este o pudra ultra fina, aromatizata senzual care se disperseaza instantaneu in apa si creeaza o emulsie de lapte. Apa devine opaca si se formeaza o spuma delicata in timp ce ingredientele active se elibereaza pentru a hrani si hidrata pielea. Cleopatra era faimoasa pentru unul din secretele frumusetii ei: baia in lapte. Pudra pe care o folosim cuprinde esenta ritualului stravechi de imbaiere al Cleopatrei. Dupa 30 minute de baie in spuma de lapte urmeaza o ora de masaj general, relaxant, cu miere si lavanda. Aceasta miere este special creata pentru masaj, fara a lasa la final senzatia de piele acoperita cu o pelicula grasa: cand se toarna apa peste ea, aceasta textura fermecatoare se transforma in lapte.

Flora Romaniei cuprinde o serie de specii de plante melifere care se remarca printr-o productie de miere ridicata. Cele mai cunoscute plante melifere, special cultivate pentru albine, sunt: facelia, mataciunea moldoveneasca, roinita, catusnica, limba mielului, iarba sarpelui, sulfina, levantica si menta. Lavanda este cunoscuta pentru calitatile sale relaxante si armonizatoare. Uleiul esential de lavanda stimuleaza starea de bine, are proprietati calmante si elibereaza stresul. Este in acelasi timp astringent si antiseptic, purifica si echilibreza tegumentul. imbogatita cu vitamina E, mierea cu lavanda lasa pielea hidratata si protejata.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *