/
/
Rezoluții wellness de Anul Nou pentru trup și suflet

Rezoluții wellness de Anul Nou pentru trup și suflet

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
jamie street d6kTMGXV6E unsplash

În prima perioadă a noului an, cei mai mulți dintre noi își fac promisiuni față de ei înșiși despre toate schimbările miraculoase pe care le vor face în viețile lor, ca prin minune și peste noapte. În fapt, schimbările mari încep cu pași mici, cu răbdare și cu multă  dragoste față de propria persoană. Prin urmare, iată care sunt cele 3 rezoluții wellness ușor de adaptat la stilul de viață al fiecăruia dintre noi. 

1. Poartă-te blând cu tine

În goană cotidiană provocată de programul foarte aglomerat, uităm sau pur și simplu tăiem de pe listă din cauza timpului acele momente dedicate propriei persoane. Aceasta este una dintre cauzele apariției stresului și a urmărilor neplăcute ale acestuia, așa cum sunt insomnia, anxietatea, oboseala permanentă. Pentru a preveni apariția unor astfel de efecte, vino la Aviației Wellness Center ca să te bucuri de programele și terapiile de răsfăț și relaxare pe care le vei întâlni la centrul premium din nordul Bucureștiului. Astfel, din 2020, te așteptam să te bucuri de momente de liniște la masaj, hidroterapie, saună umedă și uscată, salina și plaja artificială sau la tratamentele de înfrumusețare cu radiofrecvență. 

2. Ai mai multă răbdare cu tine

Cu siguranță că atunci când vine vorba de atingerea unor obiective, indiferent că acestea sunt în sala de sport sau în afara ei, ne dorim ca acestea să fie îndeplinite cât de repede se poate. Uneori acest lucru se întâmplă, dar alteori nu, ceea ce poate duce la frustrări și descurajări. Una dintre cele mai bune modalități de a depăși un astfel de moment este să apelezi la ajutorul unui antrenor personal de la Aviației Wellness Center. 

Un astfel de specialist va găsi soluții astfel încât să reușești să strecori în programul tău ora de antrenament și de asemenea va ajusta exercițiile astfel încât să te simți bine, să îți îmbunătățești starea de sănătate și totodată să ajungi în cel mai scurt timp la rezultatele dorite. Antrenorul va ști să aleagă exercițiile potrivite pentru ține, să le ordoneze după nevoile corpului tău și să impună un ritm adecvat în care să poți lucra corect și eficient. 

3. Oferă-ți noi provocări

În acest an, îți poți descoperi limitele și poți ieși din zona de confort cu ajutorul unor programe dinamice de antrenament. Dincolo de efectul imediat vizibil de control al greutății, exercițiile de grup de la Aviației Wellness Center sunt concepute astfel încât să mărească nivelul de energie, să accelereze arderile metabolice și să ofere o stare generală de bine. Printre cele mai solicitate clase se numără Pump Your Body și Full Body Workout, două antrenamente energice care îți vor testa limitele și care te vor provoca în fiecare săptămână. 

Pe de cealaltă parte, dacă simți că ai nevoie de un program cu un ritm mai puțin alert, atunci cu siguranță te vei simți minunat în timpul orelor de Pilates. Obiectivul principal al clasei este obţinerea unui echilibru muscular, cu accent pe tonifierea muşchilor slăbiţi şi relaxarea muşchilor contractaţi, fapt care conduce la îmbunătăţirea forţei, flexibilităţii, dar şi la un mai bun control şi siguranţă a mişcărilor şi o postura corectă. Un astfel de program poate fi urmat de oricine, indiferent de gradul de pregătire fizică. Exerciţiile PILATES sunt adaptate în funcţie de nevoile fiecărui participant, inclusiv celor datorate eventualelor probleme de sănătate. Programul este special conceput pentru a întări musculatura fără o dezvoltare exagerată a acesteia, dezvoltarea flexibilităţii, şi creşterea capacităţii pulmonare. 

Aviației Wellness Center

Subiecte:Wellness

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *