/
/
Retreat intergenerațional de re-conectare pentru bunici și nepoți la Zulal

Retreat intergenerațional de re-conectare pentru bunici și nepoți la Zulal

06 Nov 2023
|

Zulal intergenerational retreat

Zulal Wellness Resort, o destinație premium de wellness din Qatar, a dezvoltat un nou program de tip retreat pentru a ajuta bunicii și nepoții să petreacă timp de calitate împreună.

Zulal a lansat această ofertă după ce a observat o creștere a tendinței de „Skip-Gen”, în care bunicii călătoresc în vacanță cu nepoții lor, fără a include generația de mijloc, părinții.

Experiența se concentrează pe îmbunătățirea stării generale emoționale si fizice, pentru atât bunici, cât și nepoți, și este cel mai recent program cu accent pe familie lansat la Zulal Discovery (zona resortului destinată familiilor).

Conceput pentru a întări legăturile familiale și a crea amintiri de durată, programul include activități revigorante pentru bunici și experiențe educative pentru nepoți.

Programul

În prima zi, grupul intergenerațional trece printr-o sesiune de evaluare inițială cu un consultant de sănătate și wellness pentru a determina cea mai bună modalitate prin care fiecare membru al familiei poate beneficia de experiența în retreat.

Ziua include, de asemenea, activități de wellness pentru familie, pe care bunicii și copiii le pot savura împreună, cum ar fi plimbări în natură, povești, jocuri de cărți, cursuri de gătit și activități artistice și meșteșugărești, urmate de o meditație înainte de culcare.

Ziua a doua include tratamente  spa de care bunicii și nepoții se pot bucura împreună. Opțiunile includ terapii – masaj pentru picioare, pentru zona capului și a umerilor, pentru zona cervicală.

Potrivit Zulal, gama de activități oferite în acest program a fost selectată pentru a promova conexiunea prin învățare și distracție pentru toți participanții, indiferent de vârstă.

Sesiunile pentru cei mici se concentrează pe jocul creativ, descoperirea mediului inconjurător, în timp ce copiii mai mari și adolescenții pot alege dintr-un program mai structurat care include activități de dezvoltare cognitivă, muzică, meditație și sporturi.

Sentimentul de conexiune

Heinrich Morio, director general al Zulal, a declarat: „Cu acest nou program intergenerațional, ne concentrăm asupra consolidării legăturilor, a împlinirii și a îmbogățirii pentru a încuraja copiii și bunicii să-și petreacă timp prețios împreună într-un mediu liniștit și sigur.

Ne așteptăm ca tendința de vacanțe wellness în familie să continue și vom continua să adaptăm ofertele noastre de wellness pentru familie pentru a ne asigura că oaspeții pleacă de la Zulal revigorați și reconectați.”

Disponibil ca program de retragere de două sau trei nopți, prețul de pornire pentru această experiență este de 3.785 QAR (1.040 USD, 853 GBP, 976 EUR) pentru cazare dublă.

Acest preț include trei mese pe zi din bucătăria de wellness; o evaluare a sănătății pentru familie, activități zilnice gratuite, sesiuni de fitness pentru familie și activități de wellness, tratamente spa potrivite vârstei, acces complet la zona de hidroterapie a resortului pentru adulți și un minibar de wellness în cameră gratuit.

Zulal retreat

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *