/
/
Resurse naturale în slujba sănătății

Resurse naturale în slujba sănătății

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Resurse naturale în slujba sănătății
Resurse naturale la Sovata

Resurse naturale în slujba sănătății – În momente de criză, întoarcerea spre natură și binefacerile ei reprezintă cea mai înțeleaptă cale pentru o viață sănătoasă. În România se regăsesc nenumărate resurse naturale balneo vindecătoare, iar două dintre cele mai importante sunt apele minerale termale și nămolul sapropelic. La Sovata, totul respiră vindecare. Trebuie doar de tine să alegi această cale.

Ensna Hotels. Aici, începe vindecarea ta. Aici găsești tratamente care pun în lumină resurse  naturale valoroase: izvoare de ape minerale, ape termale și nămol terapeutic.

Experții medicali  din grupul Ensana folosesc proprietățile vindecătoare ale acestor rezerve naturale pentru a trata o gamă largă de afecțiuni legate de mușchi, oase, organe, metabolism și piele.

Tratamentele marca Ensana îi ajută pe cei care doresc să-și îmbunătățească starea de bine, dar și pe cei care caută să își  amelioreze probleme de sănătate, de mobilitate, sau fertilitate.

Resursele naturale de la Sovata în slujba sănătății

Balneația face minuni pentru organism. Cura externă cu apă cuprinde un mix de terapii și băi cu apă sulfuroasă și nămol sapropelic, pentru ca efectul vindecător să fie cât mai rapid și de durată. De unde este extrasă acestea? Din Lacul Ursu din Sovata. Un lac unic în Europa, denumit și Marea Moartă a Transilvaniei, cu nenumărate calități vindecătoare demonstrate.

Resurse naturale în slujba sănătății. Nămol și apă – două resurse care vindecă

Tratamentele cu nămol și apă sărată au fost utilizate  încă din Antichitate.  Acesta dezvoltă efecte locale și generale, precum efectul analgezic, antiinflamator, miorelaxant, detoxifiant, neuro-endocrin sau de reglare a imunității.

La ce ajută un sistem imunitar de fier? Ne protejează organismul de virusuri și boli. Iar în perioade de criză precum cea în care ne aflăm, acest lucru este imperios necesar.

Imunitatea trebuie tratată cu grijă și cu echilibru. Pentru că ea reprezintă scutul de apărare al întregului  organism. Sistemul nostru imunitar este funcțional la naștere, însă nu la capacitate maximă. Deoarece, funcția imunitară se dezvoltă și devine mai sofisticată odată cu maturizarea sistemului și pe măsură ce organismul învață să se apere singur împotriva diferiților invadatori străini numiți antigeni.

Descoperă terapiile: https://www.ensanahotels.com/ro.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *