/
/
Repară, recuperează și reechilibrează-ți organismul în România!

Repară, recuperează și reechilibrează-ți organismul în România!

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Repară, recuperează și reechilibrează-ți organismul în România!
Repară, recuperează și reechilibrează-ți organismul în România!

După mai multe săptămâni de izolare, am început să ne relaxăm treptat, încercând să revenim la normalitate. O normalitate, firește, așa cum o permite această pandemie cu care încă ne mai confruntăm.

Avem parte de o vară atipică, dar acest lucru nu ne interzice să ne bucurăm de natură, de soare și de toate frumusețile pe care ni le oferă țara noastră.

Anul acesta Ne Facem Bine În România! Pentru că moștenim o istorie în domeniul sănătății și desăvârșim tratamentele balneare cu ajutorul specialiștilor balneologi, resurselor naturale și dotărilor medicale.

Repară, recuperează și reechilibrează-ți organismul! Anul acesta alege Băile Herculane pentru trup și suflet!

De ce? Pentru că oferă turiștilor întreaga bogăție a izvoarelor sale sulfuroase, termo – minerale și cloruri – sodice, dar și aeroionizare naturală.  Pentru că toate acestea tratează o paletă diversă de afecțiuni și sunt destinate atât curelor externe cât și celor interne.

16 izvoare termominerale naturale pe un traseu de circa patru kilometri de-a lungul Cernei, toate cu o concentrație mare de hidrogen sulfurat și un grad scăzut de reactivitate. Acesta este secretul curelor balneo de la Herculane care tratează afecțiuni precum infecțiile urinare, colecistita cronică, reumatism cronic, gastrite hipoacide sau sechelele musculo – articulare post-traumatice. Vrei să beneficiezi de toate acestea? Optează pentru pachetul SANITATEM de la Afrodita Resort&Spa. Poți alege între sejururi de 5, până la 14 nopți de cazare, care oferă pachete integrate de tratamente balneare personalizate pentru afecțiuni reumatice, dermatologice, ginecologice sau respiratorii. Indiferent de tipul de masă ales, te poți bucura zilnic de 3 terapii prescrise de către medicul specialist și ai access la HERCULUM SPA unde beneficiezi de 5 tipuri de saună (saunele cu aromaterapie, infraroșu și sare de Himalaya, saună umedă), piscină, jacuzzi cu apă sărată, bazin cu calciu și magneziu și sală de fitness.

Oferta completă SANITATEM o găsești aici: https://www.afroditaresort.ro/oferte//

Click pe linkuri pentru mai multe oferte și rezervări:

www.afroditaresort.ro ****

www.dianaresort.ro ***

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *