/
/
Renastere si revitalizare la Sky Wellness and Spa

Renastere si revitalizare la Sky Wellness and Spa

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Renastere revitalizare Sky Spa
Foto: Sky Wellness & Spa

Bogată în minerale și considerată cea mai pură sare din lume, Sarea de Himalaya este extrasă manual din masivul Himalaya Aceasta a fost extrasă de la o înălțime impresionantă, fiind protejată de orice substanță nocivă ce ar putea să îi diminueze efectele terapeutice. Vă așteptăm la Sky Wellness & Spa, într-o ambianță primitoare, relaxantă și luminoasă, pentru a beneficia de un tratament luxos. Un tratament potrivit pentru cei care doresc să ducă un stil de viață sănătos, să își recapete vitalitatea și să își protejeze atât trupul, cât și mintea.

De ce vă recomandăm să optați pentru terapia cu salină artificială cu Sare de Himalaya?

Sarea de Himalaya este pură și necontaminată. Un produs superior datorită compoziției îmbelșugate în oligoelemente (în special în fier, calciu și potasiu), care ajută la buna regenerare a sângelui. Distruge substanțele dăunătoare din organism, elimină metalele grele, cum ar fi mercurul și plumbul, acționând ca un detoxifiant puternic (și natural), și dizolvă treptat depunerile de calciu, precum și substanțele care provoacă pietre la rinichi sau la fiere. Dacă decideți să urmați un tratament la Sky Wellness & Spa cu salină artificială cu Sare de Himalaya, veți observa în timp numeroase beneficii.

Beneficiile terapiei cu sare de Himalaya

Împreună, vârsta, stresul și oboseala întețesc într-un ritm alert efectele unor probleme grave de sănătate. Trebuie să avem grijă de trup și să ne ocrotim mintea, să le oferim prioritate și să alegem din timp cel mai bun tratament pentru a preveni apariția complicațiilor sau a altor simptome îngrijorătoare. Terapia cu sare de Himalaya stimulează procesul de vindecare al organismului, transferându-i energia conservată în cristalele de sare. Astfel, sunt prevenite spasmele musculare și sunt reduse semnele îmbătrânirii.

Sarea de Himalaya ajută la:

  • creșterea și echilibrarea nivelului de pH al organismului
  • fortificarea oaselor
  • reglarea tensiunii arteriale
  • îmbunătățirea circulației sângelui
  • prevenirea apariției gutei, artritei, artrozei și a reumatismului
  • curățarea pielii
  • tratarea afecțiunilor cutanate
  • eliminarea kilogramelor

Pentru salina de la Sky Wellness & Spa au fost aduse 5 tone de cristale. Incinta este construită din blocuri de cărămidă din Sare de Himalaya, iar lambriurile sunt din lemn de nuc, special tratat, pentru a le oferi distinșilor noștri oaspeți un mediu revigorant și vivificator, o oază de liniște unde se pot retrage pentru tratament, masaje, reflecție și vindecare.

Detalii complete și rezervări: 0729106264.

Facebook: https://www.facebook.com/skypoolromania/

Web: http://www.sky-center.ro 

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *