/
/
Remodelare corporală înainte și după sărbători

Remodelare corporală înainte și după sărbători

18 Jan 2022
|
Remodelare corporală înainte și după sărbători
Remodelare corporală înainte și după sărbători la Clinica Eliade

Sărbătorile de iarnă aduc nu doar cadouri, liniște sufletească și voie bună, ci și kilograme în plus, la care se adaugă inerenta stare de disconfort. Este, deci, nevoie să fii în formă atât înainte de petrecere, cât și după zilele festive, adică să ai un corp tonifiat și fără celulită, de care să fii mândră. Pentru că, nu-i așa, o stare fizică bună înseamnă, în primul rând, sănătate. Iată cum te putem ajuta noi.

Ce înseamnă un program de remodelare corporală

Tratament corporal implică o serie de proceduri holistice care au ca scop redarea stării de bine prin diverse metode: bandă de alergat, masaj de profunzime cu role de masaj, expunerea la raze infraroșii ori magneți, scrub de exfoliere cu aromaterapie, loțiuni sau minerale, imersia în saună – toate acestea întineresc trupul prin acțiunea de reducere a celulitei, hidratare și tonifiere.

La Clinica Eliade ne mândrim cu Bodyshape Treadmill, banda de alergare anti-gravitație, care îmbină exercițiile cardio cu multiple beneficii de îngrijire a pielii. Capsula este închisă și este prevăzută cu bandă de alergare încorporată în care antrenamentul este susținut de terapia cu radiații termice de vindecare care merge direct în straturile subcutanate profunde, accelerând procesul metabolic, dilatând vasele de sânge, îmbunătățind fluxul sanguin, oxigenând țesuturile. Acest echipament sigur și ușor de utilizat are multiple programe personalizabile și este perfect pentru tratamente anticelulitice pentru femei, ajutându-le să obțină rezultate în mai puțin de 10 ședințe.

De asemenea, îți punem la dispoziție ROLLSHAPE, cel mai complex şi eficient echipament de masaj, cu beneficii remarcabile pentru țesutul miofascial şi muscular, reducerea țesutului adipos rapid, eficient şi într-un mod plăcut.

Avantajele tehnologiei de remodelare corporală

Tehnologia este prezentă în clinica noastră prin numeroase aparate inovatoare, de la banda de alergare specială la echipamente de masaj, care ajută la pierderea în greutate și la menținerea unui aspect fizic sănătos. Principalele beneficii sunt următoarele:

 • Stimulează circulația sanguină și drenajul limfatic
 • Contribuie eficient la arderea grăsimilor
 • Curăță organismul de toxine
 • Asigură fermitatea, suplețea și tonusul cutanat
 • Reduc semnele celulitei prin îmbunătățirea texturii pielii
 • Subțiază talia și îngrijesc pielea
 • Relaxează musculatura
 • Elimină tensiunea psihică
 • Ameliorează semnificativ senzația de oboseală
 • Determină reducerea inflamațiilor și a cicatricilor
 • Îmbunătățesc flexibilitatea

La Clinica Eliade îți punem la dispoziție numeroase proceduri de remodelare corporală și rejuvenare corporală.

Programează-te acum gratuit, ca specialiștii noștri să creeze pentru tine un program personalizat. Toate terapiile noastre te vor face să te simți revigorată și relaxată!

0748 01 11 11/ 0756 082 204/ 0742 131 111

office@clinicaeliade.ro

Adresa: Bd. Mircea Eliade, nr. 36, Sector 1, Bucuresti

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *