/
/
Remodelare corporală: beneficiile aparatelor Rollshape, Bodyshape și Activeshape în combaterea tesutului adipos și în tonifiere

Remodelare corporală: beneficiile aparatelor Rollshape, Bodyshape și Activeshape în combaterea tesutului adipos și în tonifiere

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
EliadeMai2021 0974 1024x683 1

După cum dezvăluie și numele lor, aceste aparate revoluționare au ca principală acțiune să ne mențină în formă, fie prin tehnica masajului limfatic, care susține arderea caloriilor și eliminarea celulitei, fie prin tehnologii combinate prin care este stimulată producția de colagen și este, astfel, trasat conturul siluetei. Iată care sunt principalele caracteristici ale celor trei aparate populare în Clinica Eliade și de ce ar trebui să apelăm la ele dacă ne dorim un corp tonifiat și suplu.

Rollshape, masaj limfatic de profunzime

Rollshape este unul dintre cele mai populare echipamente de masaj din lume, pe care noi, la Clinica Eliade, vi-l punem la dispoziție grație beneficiilor remarcabile pentru remodelarea corporală. Masajul efectuat de Roll Shape stimulează în profunzime limfa, pentru a produce fluid limfatic și a extinde vasele limfatice. Practic, în timpul sesiunii de masaj, întreg sistemul limfatic este accelerat, iar limfa este direcționată către centrii limfatici responsabili cu purificarea sanguină. Limfa este cheia pentru un sistem imunitar puternic, întrucât filtrează substanțele dăunătoare corpului. Îmbunătățirea fluxului limfei contribuie major la reducerea episoadelor de gripă și răceală, la reducerea retenției de apă și la îmbunătățirea metabolismului și arderea mai eficientă a caloriilor.

Prin urmare, reziduurile aducătoare de boli și energiile stagnante sunt eliminate, reducând riscul unor afecțiuni severe produse de obicei de un sistem limfatic care funcționează defectuos.

Astfel, aparatul se dovedește unul dintre cele mai eficiente pentru sănătate, contribuind semnificativ la slăbire prin reducerea stratului adipos, eliminarea celulitei și a altor toxine din organism, creșterea fermității pielii, combaterea inflamațiilor, îmbunănătățirea circulației sanguine prin aportul crescut de oxigen în țesuturi. Nu în ultimul rând, folosirea regulată a Rollshape ajută la pregătirea mușchilor pentru antrenamentul care urmează și, de asemenea, ajută la recuperarea musculaturii post-antrenament.

Toate aceste avantaje vin la pachet cu Rollshape, care oferă un masaj plăcut și eficient prin intermediul a câtorva programe de bază și a sute de programe individuale care sunt afișate în multe limbi de circulație internațională, însă aparatul este dotat și cu calculator de calorii, extrem de util pentru monitorizarea performanțelor atunci când urmezi un program de slăbit. Clientele noastre mărturisesc deschis nu doar că le-a ajutat să scape de kilogramele în plus, ci și că și-au redobândit starea de bine generală.

O sesiune de masaj cu Rollshape durează aproximativ 60 de minute. În timpul tratamentului, beneficiezi de numeroase poziții care permit masajul tălpilor, feselor, zonelor superioare și inferioare ale abdomenului, lateralele, brațele și spatele. Acest tip de masaj stimulează musculatura în profunzime, iar rezultatul este un nou contur al siluetei, mai subțire și mai ferm, cu îndepărtarea celulitei și dobândirea unui tonus muscular crescut. Rollshape vine însă și cu beneficii pentru sănătate în general: reglează tranzitul intestinal, îmbunătățește mobilitatea articulațiilor, reduce senzația de picioare grele, reduce tensiunea musculară, îmbunătățește aspectul pielii. Efectele sunt resimțite imediat. Înainte și după este necesar să bei multă apă, deoarece masajul activează mișcarea fluidelor, iar corpul are nevoie de hidratare. O ședință durează aproximativ 1 oră, însă masajul cu Rollshape echivalează cu 3 ore de masaj manual. În funcție de recomandările specialistului, pot fi necesare până la 3-4 ședințe pe săptămână. Rezultatele optime sunt obținute dacă masajul este combinat cu exercițiu fizic și o alimentație adecvată. Masajul cu Rollshape nu este însă recomandat dacă te confrunți cu boli cardiovasculare, cancer, varice sau dacă ești însărcinată sau tocmai ai trecut printr-o intervenție chirurgicală.

Bodyshape pentru tratamentul celulitei

Un alt aparat inovator este Bodyshape Treadmill, care combină o serie de tehnologii de nouă generație într-un singur aparat. Această bandă de alergare cu totul specială oferă beneficii remarcabile precum rejuvenare corporală, slăbire, topirea depozitelor de grăsime, detoxifiere și relaxare. Dar, mai întâi de toate, devine pe loc prietenul femeilor pentru acțiunea sa de combatere a celulitei în doar câteva ședințe datorită programelor sale customizabile.

Combinația unică de vacuum și încălzire cu raze infraroșii creează posibilitatea care nu exista până acum de beneficii cardio la care se adaugă reducere a celulitei, de pierdere a surplusului de kilograme și de îmbunătățire a aspectului fizic general. În timpul exercițiilor, razele ultraviolete stimulează eliminarea toxinelor și conferă pielii un aspect radiant, proaspăt și sănătos, pentru că aceste raze încălzesc pielea și cresc fluxul sanguin către celulele cutanate, contribuind la o mai eficientă oxigenare a țesuturilor. Astfel razele ultraviolete se constituie ca un element activ în lupta cu celulita. Totodată, în ceea ce privește dotarea aparatului cu funcția vacuum, este bine de știut că aceasta determină creștere accentuată a procesului de topire a grăsimilor. Presiunea exercitată în timpul exercițiului îmbunătățește circulația în zonele din care reziduurile sunt eliminate cu dificultate, precum coapse, talie și burtă. Pielea devine mai fermă și mai fină, iar centrimetrii în plus sunt pierduți în scurt timp. De exemplu, în medie, într-o ședință de 30 de minute, corpul arde 500-1000 de calorii. Dotările suplimentare includ aromaterapia, ozonoterapia, cromoterapia, lampa cu colagen. Pe scurt, aromaterapia are două funcții principale: stimularea sistemului iminitar și asigurarea echilibrului acestuia. Cromoterapia crește nivelul de energie, redă calmul și o stare de bine. Iar lampa cu colagen stimulează producția naturală de colagen și elastină de la nivelul pielii, aceste două componente având rol de încetinire a proceselor de îmbătrânire cutanată și de sporire a elasticității pielii.

Activeshape, tehnologia care îmbunătățește textura pielii

Activeshape este un echipament revoluționar noninvaziv de modelare corporală cu efect anti-celulitic şi de creştere a fermităƫii ƫesuturilor, prin care este eliminată grăsimea localizată pe brațe, abdomen, fese şi picioare. Aparatul combină trei tehnologii diferite, incluzând RF (radio-frecvență) și manipularea mecanică a țesuturilor folosind role pulsate și role de masaj. Combinația de Masaj cu Vacuum şi Role şi Radiofrecvenƫă stimulează producƫia de fibroblaști care, la rândul său stimulează producƫia de colagen și elastină, scade nivelul de adipocite care face să dispară aspectul de “coaja de portocală’’ dat de celulita inestetică (statisticile scot la iveală că peste 90% dintre femei dezvoltă celulită la un moment dat în viață, ca urmare a schimbărilor hormonale din etapa de pubertate, din sarcină sau menopauză), remodelând conturul siluetei. Manipularea mecanică suplimentară a țesuturilor determină o accelerare a drenajului limfatic care favorizează creșterea imediată a circulației, ambele fiind componente esențiale pentru tonusul şi structura sănătoasă a pielii. Textura pielii este îmbunătățită, retenția de apă este redusă, toxinele sunt eliminate mai ușor, țesutul adipos este drenat, tensiunile musculare minore sunt ameliorate. Acest tip de aparat revoluționar este considerat tratamentul noninvaziv și nechirurgical similar cu liposucția. Nu este necesară o perioadă de recuperare, tratamentul nu este dureros, iar rezultatele sunt vizibile după 8-10 ședințe.

Procedura de masaj este efectuată de un terapeut cu experiență. Acesta mișcă rolele de masaj de-a lungul corpului îmbrăcat cu echipament special, apelând la frământare blândă alternată cu apăsare profundă. Intensitatea este adaptată la gradul de celulită, concentrarea fiind pe zonele care impun tratament atent. Astfel, celulele grase se detașează de zona în care erau lipite și lasă spațiu fluxului sanguin să oxigeneze straturile pielii pentru ca celulele noi să se dezvolte și să formeze o porțiune de piele vizibil catifelată și întinerită. Specialiștii recomandă un program complet de cel puțin 10-15 ședințe de 30-45 de minute, câte trei pe săptămână, urmate de un plan de menținere a rezultatelor care include ședințe efectuate la interval de 3-4 săptămâni. Prima lună de tratament este deosebit de importantă, fiind etapa în care corpul primește semnale să dea trezirea celulelor, adică să le pună în alertă. După ședință, este indicat să bei multă apă, fiindcă în timpul tratamentului cu Activeshape este stimulată limfa, care este responsabilă de eliminarea toxinelor. Una dintre reacțiile adverse temporare poate fi iritarea ușoară a pielii, care se estompează în câteva zile.

Pentru programari sau eventuale intrebari, contacteaza-ne:

Adresa web: www.clinicaeliade.ro

Telefon: +40 (748) 01 11 11 / +40 (756) 082 204 / +40 (742) 131 111

Adresa: Bd. Mircea Eliade, nr. 36, Sector 1, Bucuresti

Program: Luni-vineri 08:00-20:00 / sambata si duminica – inchis

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *