/
/
Răsfăț organic cu explozie de fructe

Răsfăț organic cu explozie de fructe

29 May 2015
|
Rasfat organic cu explozie de fructe
Răsfăț organic cu explozie de fructe

Rasfat organic cu explozie de fructe. Aceasta primavara vine cu o invitatie speciala catre o calatorie a simturilor, trupului si mintii. Ar parea ca o ase­menea bucurie pentru suflet exista doar peste mari si tari, insa cu mare entuziasm va anuntam ca nu trebu­ie sa va deplasati decat intr-o camera de tratament a O3Zone Spa. Acolo va vom face cunostinta cu tratamentul nostru semnatura, un rasfat din cap pana in picioare, care dureaza doua ore, dar are efecte atemporale: piele fina si luminoasa, hranita in profun­zime, cap limpede si eliberat de gan­duri negative si un trup usor precum o petala.

Ritualul Rasfat organic cu explozie de fructe

debuteaza cu o ploaie usoara si calda pe patul dusului Vichy. Apoi, terapeutul va va curata pielea cu un scrub delicios din fructe, pre­gatind-o totodata pentru etapele care urmeaza. Senzatia este atat de placuta incat majoritatea oaspetilor marturi­sesc ca aceasta este partea lor prefera­ta!

Urmeaza cateva clipe relaxante pe pa­tul cu patura calda. O masca din stru­guri si vin va va acoperi corpul. Cat stati astfel in termocuverta, terapeutul va va insoti, oferindu-va un tratament facial care include si el o masca. In timpul in care aceasta din urma actioneaza, veti fi rasfatat cu un masaj al scalpului. Dupa un nou dus, ritualul continua cu un masaj relaxant al in­tregului corp, innobilat cu ulei aromat de struguri.

HOTEL O3ZONE, BAILE TUSNAD 

Durata: 120 minute

Articolul a fost publicat in Revista SPA & Wellness – editia Februarie 2015

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare