/
/
Rasfat dionisiac pentru minte si corp

Rasfat dionisiac pentru minte si corp

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Rasfat dionisiac pentru minte si corp
Rasfat dionisiac pentru minte si corp

Riserva spa signature aduce experienta degustarii vinului la un nou nivel, prin terapii ce poarta semnatura casei. Fiecare ritual incepe cu servirea unui jeleu si continua cu un scrub bar. Riserva spa signatures abordeaza holistic starea de bine, oferind tratamente pentru maini si picioare, exfolieri si diferite tipuri de masaje. Iar ritualurile intitulate sugestiv merlot, pinotage, cabernet sau divinum sunt asociate la final cu vinul potrivit.

Dupa o zi grea, un ritual (individual sau in tandem) este modul perfect de a te relaxa si de a te bucura de un moment de pauza. Imagineaza-ti o astfel de sesiune de rasfat petrecuta intr-un spa, cu arome imbietoare de strugure si efect potentat de ingredientele naturale special alese pentru minte si corp. 

Face & Body Collection

Atat pentru barbati, cat si pentru femei – se adreseaza fiecarui tip de ten in parte. Folosind produse din portofoliul Caudalie, primul si cel mai celebru brand care a folosit vinoterapia in spa-uri. Tratamentele faciale rezolva cu succes probleme de pigmentare, oxidare si imbatranire. Seria de tratamente dedicate domnilor se bazeaza pe produse din gama Kianty de la Bruno Vassari, iar facialele si corporalele sunt personalizate in functie de problemele specifice. Recomandarea casei este ritualul The Winemaker, care include masajul scalpului, masaj in profunzime, un tratament facial cu prosoape calde si se incheie cu un pahar cu vin. Masajele Riserva reintepreteaza terapiile clasice in cheie hedonista. Masajul balinez, masajul cu saculeti aromatici Luk Pra Kob, masajele in cuplu sau fabulosul masaj cu miere parfumata sunt doar cateva exemple din lista de tratamente disponibile. 

Riserva Water Rituals este ideal pentru cei care isi doresc mai mult de la un spa. Ritualurile de hidroterapie includ bai cu lapte si cu nectar de struguri, care se pot savura inclusiv in doi. 

Experienta generala este desavarsita de un pahar de vin. Va recomandam sa-l savurati direct din jacuzzi-ul care ofera o panorama superba asupra centrului istoric al orasului Oradea.

Durata: 30-50 de minute

Pret: incepand de la 59 de lei

Riserva Wine Spa, Ramada Oradea

 Articolul a fost publicat in Revista Spa & Wellness Editia Septembrie 2015.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *