/
/
Puritate în alb și negru

Puritate în alb și negru

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Puritate în alb și negru

Sinergiile de ingrediente sunt un trend în lumea cosmeticii. Mixurile și suprapunerile cât mai neașteptate fac deliciul femeilor și bărbaților deopotrivă. Iar când aceste împletiri sunt 100% naturale, cu o poveste în spate și se întâmplă într-unul dintre spa-urile ultrapremiate, atunci e paradis. Prin urmare, te invităm la Herculum Spa, să testezi ”Puritate în alb și negru”. Un tratament facial ultrapurificator, menit să îți regenereze pielea și să îi dea un nou boost de energie și vigoare.

”Puritate în alb și negru” este o terapie marca #HerculumSpa. Un scrub excelent care purifică, echilibrează și hidratează pielea. Atuurile lui? Ingredientele naturale, magistral unite într-o rețetă divină. Iată secretul: avem sare de mare, adusă direct din insula Afroditei și cărbune activ. Pentru o exfoliere facială ca la carte. De ce atâta perfecțiune? Pentru că, operațiunea de curățare a tenului ar trebui să facă parte din rutina ta săptămânală de frumusețe în cursa către o piele sănătoasă și strălucitoare. 

Pentru pielea sensibilă, zdrobim sarea de mare într-o piuliță, o amestecăm cu pudră de cărbune și cu miere. Pe lângă efectul purificator, bogăția minerală a sării potențează frumusețea și strălucirea naturală a pielii..

Cărbunele medicinal este un ingredient cosmetic re-descoperit și pus extrem de bine în valoarea. El vine să combată efectele poluării, îmbătrânirea prematură și luptă chiar împotriva cancerelor de piele. Tușa finală a tratamentului facial purificator bicolor? Pielea ta este hrănită cu apă minerală termală de Herculane. Un adevărat cadou pentru pielea ta.

Unde poți încerca acest tratament inovator? Desigur, la Herculum Spa în cadrul Afrodita Spa & Resort la Băile Herculane. Află mai multe pe www.afroditaresort.ro

Preț – 111 lei, 35 de minute

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *