/
/
Primăvara veștilor bune

Primăvara veștilor bune

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Primăvara veștilor bune
Primăvara veștilor bune

Primăvara veștilor bune – 2020 este un an care a început surprinzător și pare să continue la fel. 2020 este anul veștilor bune. 2020 anunță noi preferințe la nivel de destinații printre romani: Marea Neagră, Maramureș și noua stea de pe firmament, Băile Herculane.

Primăvara veștilor bune: Stațiunea de pe Valea Cernei care a cucerit-o pe celebra Sisi a Austriei, renaște

Și ne cheamă la matcă. Ne atrage, ne fascinează. Și nu doar pe noi. Tot aici, îi regăsim și pe cei de la Bacolux Hotels, fascinați și ei de potențialul nelimitat ai Băilor Herculane.

După 26 de ani de activitate în turism și 4 unități hoteliere pe care le manageriază, Bacolux Hotels crede în turismul romanesc. Și știu că România poate, pentru că românii vor să se bucure de țara la lor. Din 20 pana în 23 februarie, cei de la Bacolux Hotels sunt la Târgul de Turism al României, la Romexpo, la standul B2. Vin să povestească despre ce planuri și oferte de turism au pentru Băile Herculane. Pun pe masa ofertele de martie, ofertele de Paște, creativitate și reduceri ad-hoc pentru cei care vor să îi viziteze.

Nu ezitați să răsfățați doamnele din viața Dvs cu daruri speciale, vindecătoare. Dăruiți-le accesul la aer curat, ape vindecătoare și terapii care le vor duce în lumea supremă a relaxării. Afrodita Resort&Spa și Diana Resort din Băile Herculane au creat oferte speciale cu această ocazie. Ele includ 2 nopți de cazare cu demi-pensiune  și oferă welcome cocktail, cina festivă, acces nelimitat la SPA.

Apoi, vine Paștele peste noi. Cea mai importantă sărbătoare creștină merita trăită în parfumul florilor de primăvară. La Băile Herculane, Paștele are un aer special. Pentru că aici, până și natura emană un parfum de sărbătoare. Chiar dacă se află la 168 m altitudine, în Băile Herculane se respiră aer ionizat, comparabil cu cel din Alpii elvețieni. Acest aer este generat de cele 16 izvoare termominerale, de cascadele Cernei, dar mai ales de pădurea de fag și pin negru.

Faceți-vă drum pe la Târgul de Turism și opriți-vă la standul B2 Bacolux. Romania și Băile Herculane vă vor surprinde.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *