/
/
Primăvara începe cu tine… într-o formă maximă!

Primăvara începe cu tine... într-o formă maximă!

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Primăvara începe cu tine... într-o formă maximă!
Primăvara începe cu tine… într-o formă maximă!

Primăvara începe cu tine! Apă și nămol? Ce au ele în comun? Un loc magic: Lacul Ursu din stațiunea Sovata. Având la bază o apă cloruro-sodică, acesta este de departe un lac cu proprietăți terapeutice. Efectele sunt: cutanate, osmotice, metabolice, hormonale, imune și termice. Pe scurt, o apă minune ce induce o reglare psiho-neuro-imuno-endocrină a organismului uman, dar asigură și o bună detoxifiere și o descărcare articulară.

Cum reușește să fie o apă magică? Simplu: prin puterea ei dublă – este extrem de sărată (de aici și denumirea de Marea Moartă a Transilvaniei) și, în plus, beneficiază de efectele heliotermiei. Un fenomen natural unic, caracteristic Lacului Ursu. Apa are temperaturi diferite, fiind încălzită diferit sub efectul razelor de soare. De asemenea, straturile de apă sărată au concentrații saline diferite. Cu toate acestea, surpriza constă în zona de suprafață, unde este prezent un strat subțire de apă dulce de circa 10-15 cm, care împiedică pierderea căldurii înmagazinate și iradierea acesteia în atmosferă.

Avem nevoie de apă: să trăim, să ne bucurăm, să ne vindecăm!

Organismul uman are nevoie de apă ca să transporte oxigen la celule, ca să se purifice și să își regleze temperatura. Puterea de vindecare a apei face ca aceasta să fie absolut necesară bunei funcționări a organismului nostru.

În pragul primăverii, ne prezentăm cu un corp slăbit, lipsit de vlagă, extrem de obosit de încărcătura iernii. La Sovata, pe lângă apa din lacul Ursu cu minunatele ei puteri vindecătoare, putem să ne bucurăm de nămolul sapropelic, cunoscut, de asemenea, pentru proprietățile lui miraculoase. În ce constau acestea?

  • Stimulează fertilitatea prin reglarea hormonală;
  • Vindecă artrita și alte afecțiuni musculare.

Și asta nu e tot! Nămolul sapropelic din Lacul Ursu are și alte beneficii menite să îmbunătățească starea de sănătate a corpului, cât și a minții.

Iată beneficiile acestuia:

1.Garantează o relaxare neuro-psihică

Da, nămolul sapropelic este foarte eficient în ameliorarea insomniei și are, în plus, efecte antistres. Este nevoie de o simplă împachetare cu nămol, pentru ca organismul să se bucure dejade o stare de relaxare. Pielea îți va mulțumi și ea: va fi mai hidratată.

2. Detoxifiere generală

Pentru a obține o stare generală îmbunătățită, trebuie să știi că nămolul sapropelic din lacul Ursu este ideal pentru acest scop. Acesta ajută mult procesul de detoxifiere generală, acționând la nivelul pielii, ficatului, rinichilor, tubului digestiv, dar și la nivel bronșic. Pentru o cură de primăvară este perfect!

3. Stimulează imunitatea

Frecvent, organismul este supus multor schimbări, cu o intensitate mare, astfel că nu reușim prin forțele proprii să-l echilibrăm și să ținem situația sub control. De aici și fluctuațiile prin care trece sistemul imunitar. Rezistența acestuia ba crește, ba scade. De aceea, e nevoie să-oferim echilibrul de care are nevoie, apelând la o cură cu nămol sapropelic. După o astfel de cură, imunitatea este stimulată, astfel încât aceasta crește depășind valorile inițiale, urmând a se observa apoi o valoare constantă până la 6 luni.

4. Restart pentru glandele endocrine cu hipofuncție : Tiroida, suprarenalele, hipofiza și ovarele.

Ce să-ți dorești mai mult?

Și dacă apa și nămolul promit să facă minuni asupra organismului tău, tu ce mai aștepți? Permite-i să se bucure de acest tratament ofertant.

Începe primăvara într-o formă maximă, un corp sănătos și o minte ageră!

Pentru mai multe detalii consultă ofertele:

https://www.ensanahotels.com/ro/destinatii/romania/sovata

https://www.ensanahotels.com/ro/destinatii/romania/sovata

reservation.ro@ro.ensanahotels.com

Ne găsești pe str. Trandafirilor nr. 111, Sovata – Băi.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *