/
/
Pregătește-ți corpul pentru costumul de baie!

Pregătește-ți corpul pentru costumul de baie!

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
aviatiei
Pregătește-ți corpul pentru costumul de baie!

Ne aflăm în plină perioadă a concediilor, iar cei mai mulți dintre noi aleg să își petreacă vacanța de vară la malul mării, fie în țară, fie peste granițe. Indiferent de destinație, cu siguranță și tu ești cu gândul la costumul de baie pe care îl vei purta în această perioadă.

Ca să te poți bucura în voie de zilele libere, Aviației Wellness Center îți pune la dispoziție o amplă gamă de tratamente care te vor ajuta să îți modelezi corpul așa cum îți dorești. Nu uita că, pe lângă toate acestea, un corp frumos este, înainte de toate, un corp sănătos. Prin urmare, taie de pe listă dietele fulger, înfometarea și pilulele minune. Primul pas către realizarea scopurilor propuse este o alimentație completă și echilibrată, ajutată de sport și de micile terapii de înfrumusețare.

Cel de-al doilea pas este programul nostru de diagnosticare corporală care te va ajuta să depistezi cu precizie zonele care necesită atenția ta. In cadrul Aviației Center, acest procedeu este realizat cu Cell Metter Professional Kit, dispozitivul care determină cu exactitate tipul şi gradul de celulită de pe corp. În urmă consultării, sunt localizate zonele cu probleme şi sunt măsurate cu precizie.

Alături de aceștia, specialiștii folosesc analizatorul corporal B100 care vine în completarea diagnosticului pentru celulită cu măsurători exacte în ceea ce priveşte raporturile dintre masă grasă, masă musculară şi lichidele din organism. De asemenea, dispozitivul performant permite calcularea aportului zilnic necesar de calorii, raportat la activitatea cotidiană precum şi la activitatea fizică. Astfel, după doar 5 minute de analiză lipsită de durere, vei beneficia de recomandări personalizate de tratamente şi antrenamente pentru a atinge formă fizică dorită.

Tratamentul corporal cu radiofrecvență

Radiofrecvenţa este tratamentul revoluţionar care a înlocuit cu succes intervenţiile dureroase de lipoaspiraţie. Avantajele tratamentului corporal cu radiofrecvență sunt procedurile neinvazive şi lipsite de durere, lipsa unei perioade de recuperare şi efectele vizibile imedit.

Pielea flască de pe picioare şi de pe coate, sânii lăsaţi sau aspectul inestetic de coajă de portocală vor rămâne doar amintiri neplăcute după tratamentul corporal cu radiofrecvenţa iar efectele vor fi vizibile de la prima sedinţă de terapie.

Undele de RF contractă colagenul din corp şi stimulează formarea fibrelor de elastină pentru a recontura linia siluetei. Efectele tratamentului se simt inclusiv după ce şedinţa s-a încheiat, iar zonele tratate vor păstra căldura generată de unde, astfel încât fibrele se vor afla în stare de contracţie şi vor lucra în continuare pentru tonifierea ţesuturilor. Pielea nu este afectată, însă straturile de grăsime din profunzime sunt remodelate şi astfel centimetri se vor topi ca prin farmec.

Cel mai mare efect al tratamentelor corporale cu radiofrecvență este subţierea şi modelarea corpului, precum şi ameliorarea vizibilă a vergeturilor, cicatricilor si a celulitei în fază avansată. De asemenea, oferă fermitate si tonifiere corpului, în special pe abdomen, brațe, coapse și fese şi îmbunătățește aspectul general al pielii.

Înscrie-te la clasa de aerobic potrivită nevoilor tale!

În urma diagnosticării corporale, vei primi indicații și despre forma de exercițiu fizic potrivită ție. Poți opta pentru oricare dintre clasele noastre de grup care îți vor oferi energie și rezultate vizibile într-un timp scurt. Dacă ai nevoie de un strop de energie și distracție, atunci poți merge la orele de Pump you Body, Full Body Workout sau Power Jump. De asemenea, dacă simți că ai nevoie de liniște și armonie în viața ta, atunci cu siguranță varianta ideală pentru tine este clasa de Pilates în care vei învăța să te coordonezi, să îți modelezi corpul și să devii mai conștientă de fiecare mișcare pe care o faci atât în sală, cât și în viața de zi cu zi.

Ești pregătită pentru plajă?

Aviației Wellness Center

Subiecte:Wellness

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *