/
/
Piscina Infinity – iluzie, libertate si relaxare la Sky Pool

Piscina Infinity – iluzie, libertate si relaxare la Sky Pool

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
cosmindragomir SkyBlue aug18 003 1024x683 1
Sky Pool, Sky Center

Legendele spun că prima piscină infinity a fost construită în grădinile Palatului Versailles, în jurul anului 1400, pentru a capta frumusețea de nedescris a palatului regal. În îmbrățișarea reconfortantă a apei, cu o viziune panoramică asupra întinderii de 8.2 km², împrejurimile se contopeau cu albastrul infinit al cerului. În timp ce sunetele se estompau treptat, ocrotind mintea și trupul de realitatea înconjurătoare.

La sute de ani distanță, Sky Pool pune la dispoziția oaspeților săi o piscină infinity de dimensiuni olimpice, cu hidromasaj și o adâncime de 2.2 m. O oază de liniște și relaxare, unde se pot deconecta de griji și probleme. Haosul ce definește orașul, claxoanele neîntrerupte și senzația de sufocare, sunt înlăturate la Sky Pool printr-o priveliște feerică, desprinsă dintr-o iluzie optică inedită, de continuitate și libertate absolută.

Cu o temperatură constantă, apa este cel mai bun remediu pentru înlăturarea stresului și menținerea unui tonus muscular echilibrat. Atmosfera de vacanță și decorul exotic, muzica ambientală și vegetația luxuriantă, completate de o selecție rafinată de cocktailuri și delicatese gastronomice, le asigură oaspeților un festin al simțurilor și servicii ireproșabile.

Fie că doriți să vă destindeți și să vă bucurați de un sejur de poveste, să vă odihniți pe șezlong sau să vă ascundeți într-un baldachin, să înotați la limita dintre cer și apă și să priviți explozia cromatică a unui apus sau a unui răsărit, piscina infinity de la Sky Pool este alegerea perfectă!

Program:

În sezon: 09:00 – 19:00

Facebook: https://www.facebook.com/skypoolromania/

Disponibilitate locuri:  Sezlonguri (400) și Baldachine (4)

https://www.sky-center.ro

Subiecte:Wellness

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *