/
/
Pentru un refresh de primăvară, apasă tasta masaj!

Pentru un refresh de primăvară, apasă tasta masaj!

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Pentru un refresh de primăvară, apasă tasta masaj!
Pentru un refresh de primăvară, apasă tasta masaj!

Pentru un refresh de primăvară, apasă tasta masaj! Vreau, trebuie, se poate! Așa începi să-ți reintri în formă pentru primăvară. Întâi gândești, apoi acționezi. Pentru a reuși cu adevărat, ai nevoie doar de o doză de voință, puțin mai multă constanță și hotărâre din plin!

Organismul trebuie să-și reintre în formă cu fiecare schimbare de sezon, iar masajul te ajută să-ți redobândești starea de sănătate și echilibrul corporal.

Cum te ajută masajul să fii într-o formă armonioasă și plină de energie

Prin masaj se efectuează o acțiune relaxantă și stimulantă asupra țesutului conjunctiv (piele, dermă și hipodermă), pe sistemul musculo-scheletic. De ce? Pentru ca, masajul eliberează pielea de toxine și celule moarte, acționează asupra terminațiilor nervoase cu efect sedativ și asupra celor motorii cu efect excitant. Acesta modifică consistența și elasticitatea țesuturilor, astfel încât să permită un drenaj corect.

Corpul nostru recepționează diferit beneficiile masajelor și, prin urmare, așa cum avem preferințe culinare, tot așa este firesc ca fiecare dintre noi să prefere anumite tipuri de masaje mai mult decât altele. Și avem de unde alege, deoarece astăzi există multe tipuri de masaje: drenaj clasic, relaxant, sportiv, terapeutic, limfatic (care acționează asupra sistemului limfatic, atât în ​​scopul tratării și prevenirii problemelor de circulație, cât și ca un mijloc care promovează acțiunea anticelulitică).

Și pentru că organismul  acționează în urma deciziilor tale, oferă-i la început de primăvară un ajutor pentru a se regenera și a face față schimbării anotimpului cu energie și fără tensiuni și dureri.

Iată top 3 masaje reenergizante de la Afrodita Resort – Herculum Spa, pentru ca tu să începi primăvara în formă maximă

1. MOMENTUM

Regula principală pentru a beneficia de acest masaj este să te îndepărtezi de lumea exterioară și de grijile ei și să te bucuri din plin de acest moment delicat „ad Mediam”, ce-ți este dedicat în totalitate. Discută cu terapeutul și alegeți împreună una dintre formulele speciale de masaj pentru: relaxare, revigorare, detoxifiere sau eliminarea stresului și a durerii. Acesta va știi cum să adapteze tehnicile în funcție de nevoile tale, dar mai ales în funcție de așteptările tale. Cele mai puternice uleiuri esentiale îți vor reîncărca corpul cu energie și îți vor relaxa mintea. Respiră profund de trei ori și…  (RE) START!

2. AFRODITA it’s me

Un masaj cu miere pentru frumusețea pielii, pentru bunăstare. Un masaj potrivit și pentru partenerul tău. Hidratează intens, exfoliază ușor și hrănește pielea pentru a avea un aspect mătăsos. Acest masaj are la bază o tehnică ce produce o activitate crescută a sângelui în straturile profunde ale pielii și mușchilor, oferind organelor interne și țesuturilor o cantitate bogată de nutrienți. Tratamentul începe cu o compresă caldă (cu aromă de mentă) pentru picioare. Pentru atingerea starii de bine, acest tip de masaj folosește tehnici blânde, dar profunde.

3. MASAJ CU BEȚE DE BAMBUS

Un masaj de tonifiere care ajută la detoxifiere, eliminarea celulitei și potrivit pentru remodelarea corporală. De asemenea, poți alege acest masaj pentru relaxare și pentru a elimina oboseala acumulată.

Toate cele 3 masaje au o durată de 50 de minute și un preț de 149 lei fiecare.

Trezește sănătatea organismului tău cu un masaj de primăvară!

Mai multe detalii și rezervări pe:

https://www.afroditaresort.ro/

Adresa: Str. Complexelor, Nr.2, Băile Herculane

Rezervări:

0371 057 070

rezervari@afroditaresort.ro

spa@afroditaresort.ro

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *