/
/
Pachet Oriental la Sky Wellness and Spa

Pachet Oriental la Sky Wellness and Spa

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Pachet Oriental la Sky Wellness and Spa
Pachet Oriental la Sky Wellness and Spa

Sanatate și relaxare în stare pură în salina artificială cu sare de Himalaya! Vremea rece și poluarea cauzează afecțiuni respiratorii care pot fi tratate în salina artificiala cu sare de Himalaya. Salinoterapia este o experiență benefică pentru corp și spirit.

Achizitionand pachetul oriental te poti bucura de o zi de relaxare la Spa si in salina artificiala cu sare de Himalaya apoi urmeaza un peeling cu cafea turceasca si un masaj Hamam.

Pregatirea corpului pentru masajul hamam, incepe cu un peeling cu cafea turceasca, pentru a indeparta celulele moarte de la nivelul epidermei, pentru a imbunatati circulatia si pentru a indeparta toate impuritatile.

Exte o procedură excelentă pentru curătarea profundă a pielii, deschide porii, elimină toxinele, stimulează circulația sangelui, reglează tensiunea arterială și ajută la întărirea sistemului imunitar.

In Spa-ul nostru ritualul Hamam-ului promite o experienta inedita pentru trup si suflet, benefica, relaxanta si memorabila. Corpul trece printr-un proces optim de detoxifiere, datorita actiunilor terapeutilor asupra pielii, porii se deschid, iar pielea este pregatita pentru a deveni catifelata, fina cu un aspect sanatos.

Un adevarat rasfat care are rolul de a va detensiona, de a reduce nivelul de stres si de a oferi momente in care va puteti detasa de problemele zilnice.

Prima etapa din acest ritual unic, o reprezinta curatarea pielii si indepartarea celulelor moarte, eliminarea impuritatilor si a toxinelor, este cea mai importanta etapa deoarece pregateste pielea pentru urmatoarele etape, gomajul si apoi hidratarea corpului cu produse specifice.

Pielea va fi hidratata in profunzime si beneficiile unui astfel de ritual vor fi multiple.

Terapeuții noștri sunt instruiti si  pregătiți să vă ofere o experiență unica!

Sky Wellness & Spa

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *