/
/
Oriental Soap Massage – Premier SPA

Oriental Soap Massage – Premier SPA

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Oriental Soap Massage – Premier SPA
Premier SPA, Bucuresti

Viata tuturor este plina de provocari – de la probleme grave pana la lucrurile aparent neinsemnate care scad insa calitatea vietii (de pilda, traficul sufocant al capitalei). Din fericire, exista mici oaze de liniste chiar si in mijlocul oraselor, iar in asemenea locuri ne putem reincarca bateriile rapid. O astfel de oaza este Premier Spa (cartierul Ghencea, Bucuresti), unde am avut placerea de a ma delecta cu una dintre cele mai relaxante terapii.

Odata intrata in cladire, am simtit ca toate problemele si grijile imi sunt luate de pe umeri, ca o mantie grea care cade in sfarsit la finele unei zile impovaratoare. 

Primele minute de rasfat pe care mi le-am acordat au avut loc in Bio Sauna, care ajuta la detensionarea musculara. Au urmat dusurile emotionale, care amplifica starea de relaxare si pregatesc corpul pentru masaj. Iar pentru ca hidratarea pre-tratament este binevenita (intensifica procesul de detoxifiere), am fost servita si cu o ceasca de ceai. Am intrat ulterior in Fantana de Gheata, de unde am iesit mai energizata ca oricand. 

Ritualul Soap Massage

A urmat invitatia in hammam, unde a inceput ritualul Soap Massage, alaturi de terapeutul spa Alex, care s-a ocupat de relaxarea mea totala. Dupa masajul cu ulei negru de eucalipt (care purifica si caile respiratorii datorita aromei pe care o degaja), am continuat cu un peeling mecanic cu manusa kassa. In final, a sosit si mult asteptatul masaj cu spuma. Alex spunea ca acest ritual este foarte potrivit pentru intarirea sistemului imunitar, astfel incat sezonul rece sa treaca fara raceli ori alte probleme de sanatate. Daca vrei sa ai parte de relaxare in stil oriental, Premier Spa este locul ideal – ambientul te poarta pe valuri de relaxare, iar tratamentele sunt pur si simplu irezistibile … iti recomand sa rezervi o zi intreaga pentru facilitatile pe care le ofera centrul Premier Spa!

Articolul a fost publicat in Revista SPA & Wellness – editia septembrie 2014.  

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *