/
/
Ore de grup pentru începători la Aviației Wellness Center

Ore de grup pentru începători la Aviației Wellness Center

20 Mar 2020
|
Aviatiei Wellness Center 1024x607 1

Cu siguranță că traversăm împreună o perioadă care ne împinge să ne ridicăm multe semne de întrebare, inclusiv în ceea ce privește stilul de viață. Poate că aceste momente în care ne-am mai oprit din alergăturile zilnice ne vor da răgazul să medităm un pic asupra schimbărilor pe care trebuie să le facem în viețile noastre. Pentru cei mai mulți dintre noi, ”o să mă apuc de sport” se află în capul listei de schimbări pe care vrem să le includem. Atunci când apele tulburi se vor mai limpezi și viața își va relua cursul normal, Aviației Wellness Center te va aștepta la prima ta oră de aerobic. În funcție de programul și de preferințele tale, ai la dispoziție numeroase clase la care te vei putea înscrie, indiferent de condiția fizică pentru că antrenorii noștri te vor ajuta să te adaptezi rapid, să intri în ritm și vor ajusta intensitatea exercițiilor în funcție de limitele tale.

Tabata

Aceasta este un antrenament HIIT (High Intensive Interval Trening) conceput pentru creșterea și dezvoltarea performanței atleților, acesta poate fi efectuat de orice persoană care dorește să își îmbunătățească condiția fizică sau să slăbească, fără să piardă masă musculară. În antrenamentul Tabata este importantă calitatea execuției exercițiilor: pentru a avea rezultate este recomandat să execuți exercițiile la intensitate maximă. Acest tip de antrenament este alcătuit din succesiuni de mișcări executate cu propria greutate a corpului. Alternând exercițiile dinamice cu cele de forță (genuflexiuni, fandări, flotari, abdomene, sărituri, alergare pe loc), până la utilizarea oricăror accesorii specifice din sală, așa cum sunt ganterele, stepul sau discurile, printre altele.

Circuit training

Ia și tu parte la antrenamentul care presupune utilizarea unei metode speciale de organizare a acestuia și vizează executarea fără pauză a unor exerciții, într-o succesiune continuă. Atingerea obiectivului antrenamentului este realizat atât cu ajutorul exercițiilor executate cu corpul liber, cât și cu ajutorul exercițiilor executate cu corpul liber şi/sau cu diferite instrumente specifice (bara cu greutăți, gantere, step, bosu, salteluța).

Indoor cycling

Clasele de cycling de la Aviației Wellness Center sunt structurate în două module, respectiv Fartlek și Hill, cu diferite obiective și modalități de atingere a acestora.

Denumirea clasa de Fartlek provine de la termenul suedez care desemnează un joc de viteză. Aceasta este gândită pe diferite intervale de intensitate care solicită muşchii, ard grăsimile şi carbohidraţii, ducând spre obţinerea unei forme fizice de invidiat. Plimbarea pe bicicletă cu acest tip de program împinge corpul să lucreze la 65-85% din frecvenţa cardiacă maximă şi astfel, se constată îmbunătăţirea vitezei, a rezistenţei, capacităţii aerobe, dar şi arderea grăsimilor şi a carbohidraţilor în acelaşi timp.

Hill, celălalt program de indoor cycling, este conceput ca o lungă plimbare pe munte. Drept urmare, acesta simulează un urcuş permanent care va împinge corpul să lucreze între 75%-85% din HR Max, permiţând arderea unui număr mai mare de carbohidraţi decât grăsimi. Acest antrenament se axează pe îmbunătăţirea rezistenţei şi a forţei specifice, fiind utilizate doar tehnici de urcare. Intervalul de lucru este între 75%-85% din HR Max, permiţând arderea unui număr mai mare de carbohidraţi decât grăsimi.

Aviației Wellness Center

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare