/
/
O zi de răsfăț pentru suflet și trup la Aviației Wellness Center

O zi de răsfăț pentru suflet și trup la Aviației Wellness Center

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
image1 1 1024x768 1
O zi de răsfăț pentru suflet și trup la Aviației Wellness Center

O zi de răsfăț pentru suflet și trup la Aviației Wellness Center. Nu poți pleca încă în concediu sau ți-ar plăcea să își prelungești pauza de relaxare? Aviației Wellness Center te așteaptă în această vară cu activități, terapii și tratamente corporale premium care te pot ajuta să atingi forma fizică ideală, să te deconectezi de la agitația cotidiană și să te conectezi la cea mai bună variantă a ta.

Piscina rooftop și Beach bar

Cu siguranță piscina este atracția verii, mai ales atunci când trăiești într-un oraș aglomerat și fierbinte. Pe malul piscinei vei găsi un bar bine organizat care te așteaptă cu cocktails, șezlonguri și umbrele care transformă acest spațiu din nordul capitalei într-o zonă de relaxare. De asemenea, poți lua parte la clasele speciale de stretching şi alte activităţi fitness pentru adulţi organizate ocazional aici.

Masajul de relaxare

Indiferent de anotimp, o oră petrecută la masaj îți poate oferi acea doză de răsfăț și liniște de care ai nevoie. Beneficiile unei astfel de terapii sunt bine cunoscute din cele mai vechi timpuri. Din punct de vedere fizic, masajul stimulează circulaţia, îmbunătăţeşte funcţiile ţesuturilor şi poate creşte rezistenţa la oboseală. De asemenea, prin îmbunătăţirea circulaţiei sângelui şi a limfei, toxinele sunt eliminate din corp, iar nivelul de endorfine va creşte. Motiv pentru care masajul somatic poate fi parte a terapiei împotriva stărilor de anxietate, insomniilor sau depresiei.

Terapia prin lumină

De regulă, cei mai mulți dintre oaspeții Aviației apelează la acest tratament special în timpul sezonului rece, atunci când se simte cel mai tare lipsa luminii naturale a soarelui. Cu toate acestea, persoanele cu piele mai sensibilă preferă să se ferească vara de razele fierbinți. Iar terapia prin lumină desfășurată pe plaja noastră artificială poate suplini cu succes și în siguranță atingerea soarelui. Aceasta funcţionează cu tehnologia specifică Suntech, care emite o lumină asemănătoare cu cea a soarelui, însă fără a conţine raze UV daunatoare. O zi petrecută aici poate preveni, ameliora sau combate afecţiunile reumatice, musculare şi chiar ovariene. De asemenea, fototerapia are un rol însemnat în întărirea sistemul imunitar şi ajută la fixarea vitaminei D, combate stările de depresie şi duce la obţinerea unei stări generale de bine.

Hidroterapie

Hidroterapia combină căldura, masajul şi apa pentru ameliorarea sau chiar combaterea durerii, a stresului şi a oboselii acumulate de peste zi. Temperatura ridicată a apei măreşte circulaţia sângelui în organism şi astfel, ţesuturile sunt mai bine oxigenate. Prima și cea mai rapidă urmare a acestui lucru este faptul că pielea capătă un aspect plăcut şi sănătos. În plus, combinaţia celor trei elemente accelerează arderile metabolice, fiind un adjuvant în curele de slăbire. Pentru efecte rapide, hidroterapia este recomandată ca un liant pentru celelalte pachete de întreţinere şi tonifiere puse la dispozițe de Aviaţiei Wellness Center.

Restaurantul Aviației

Între două ședințe de răsfăț, poți lua o pauză savuroasă la restaurantul nostru, amplasat lângă bazinul încălzit. De asemenea, de aici îl poți supraveghea pe micul tău campion care participă la orele de educație acvatică sau pur și simplu, te poți bucura de preparatele noastre delicioase și sănătoase.

Aviaţiei Wellness Center

Subiecte:Wellness

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *