/
/
NOI CONCEPTE NORD-AMERICANE DE RETREAT-URI DE WELLNESS

NOI CONCEPTE NORD-AMERICANE DE RETREAT-URI DE WELLNESS

Ultima actualizare în 19 Oct 2023
|

retreats North America

Retreat-urile de wellness merg, de regulă, dincolo de tratamentele tradiționale de la spa, având ca obiectiv o imersiune a participanților în reflecție și meditație și concentrându-se pe dezvoltarea stării de bine pe toate palierele – fizic, psihic și emoțional.

Cele trei rețete de wellness de mai jos adaugă o nuanță unică conceptului de retreat, cum ar fi yoga axată pe eliberarea stresului și echilibrare sau experiențe spirituale și de recuperare și transformare personală.

Experiența Yin-Yang Yoga

Sophie Jaffe, fondatoarea brandului de wellness Philosophie, colaborează cu Caley Alyssa, CEO și fondatoare a Academiei Yogic Sleep & The Caley Alyssa App, pentru a oferi un program de yin-yang yoga pentru reducerea stresului și a anxietății, oferind o călătorie transformatoare, plină de energie și vindecare.

Celebrii yoghini Jaffe și Joyner vor debuta cu această experiență de yoga yin-yang la Palmaia, Casa AïA, Riviera Maya, Mexic. Participanții la retreat vor primi instrumentele necesare pentru a se reprograma mental, a identifica și elimina convingerile limitative care îi împiedică să-și atingă scopurile și a se armoniza cu energia cosmosului și a învăța cum să utilizeze această înțelepciune pentru a-și construi viața visată.

Conform descrierii acestui retreat, „Sophie îi va ghida pe participanți în corpurile lor fizice utilizând un tip de yoga ce va elibera energiile frenetice acumulate și îi va ajuta să-și întâlnească adevărata esență. Pe de altă parte, Caley folosește o practică complementară de repaus profund, cunoscută și sub numele de Yoga Nidra, pentru a ghida participanții prin corpurile lor mentale, astfel încât să experimenteze o resetare completă a sistemului nervos și trezirea la stări alternative de conștiență. Ambele practici se concentrează pe integrarea întregului spectru de tehnici yogine pentru a permite participanților să se lase în voia minții cognitive.”

Jaffe a declarat: „Această combinație de yoga este cu adevărat unică și dualistă, eliberând energiile nedorite și aducând pace și stări profunde de somn celor care experimentează această combinație de yoga yin-yang. Este o practică de yoga a eliberării și predării, un rezultat dorit în aceste vremuri haotice.”

Spa & Spirit la Ojai Valley Inn

Călătoria de wellness individuală „Spa pentru Unul” din Ojai include cazare de lux și un tratament zilnic de 60 de minute la spa cuprinzând experiențe ghidate de practicienii de wellness spirituali ai stațiunii. Artistul spiritual Nancy Furst oferă ședințe personalizate pentru oaspeți, utilizând tobe și cântece de rugăciune ale nativilor americani, cristale, pietre semi-prețioase și cărți de înțelepciune pentru a deschide canalul intuitiv și a-i ajuta pe oaspeți să-și schimbe conștiința, să-și vindece trecutul și să-și activeze cunoașterea interioară.

În mod alternativ, se poate alege o terapie cu cristale și Reiki pentru curățarea chakrelor cu maestrul Reiki Katie Manzella, o practică ce le permite oaspeților să dizolve și să se elibereze de vechi tipare, energii și emoții.

Visează și Descoperă Viața Fără Alcool cu Megan Wilcox

Clienții care sunt curioși în legătură cu abstinența de la alcool sau deja urmează calea abstinenței se pot alătura antrenorului certificat de recuperare Megan Wilcox la retreat-ul Dream and Discover de la Meliá Punta Cana Beach, care oferă atmosfera perfectă pentru o reconectare cu eul profund și o transformare majoră pe care acest tip de oaspeți o caută.

Participanții vor avea șansa de a stabili legături strânse cu alte persoane care urmează aceeași cale. Prin intermediul atelierelor desfășurate pe parcursul retreat-ului de 5 zile/4 nopți, oaspeții vor învăța cum să-și recâștige încrederea în sine, să-și stabilească noi obiective, să se elibereze de trecut și să descopere modalități de socializare fără alcool.

Retreat-ul include, de asemenea, sesiuni individuale cu Wilcox și sesiuni de yoga și meditație.

Sursa: wellspa360.com

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *