/
/
Ne facem bine în România, la Băile Herculane

Ne facem bine în România, la Băile Herculane

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Ne facem bine în România, la Băile Herculane
Ne facem bine în România, la Băile Herculane

Ne facem bine în România – Perioada de izolare este imperios necesară în lupta cu noul virus COVID-19, însă lipsa rutinei zilnice și a mișcării ne afectează pe fiecare dintre noi. Atât fizic, cât și psihic.

Când #totulvafibine, va trebui să lași la o parte toate grijile și agitația acumulate în ultima perioadă pentru a putea păși într-un spațiu seren, ca să te reîncarci de vitalitate. Unde, cum și în ce fel? La Băile Herculane, la Herculum Spa, unde găsești tratamente și ritualuri spa ce oferă soluții eficiente pentru eliminarea stresului, a oboselii mentale, pentru detoxifiere sau regenerare, pentru reîntinerire, dar mai ales pentru relaxare.

Masaj corporal pentru o stare de bine

Revigorare, relaxare, eliminarea tensiunilor din corp sau a durerilor musculare – acestea sunt efectele masajelor ce se regăsesc în meniul Herculum Spa:

Momentum – în funcție de nevoi, acesta vindecă, energizează sau relaxează prin forța uleiurilor esențiale. El reîncarcă organismul și relaxează mintea;

Afrodita It’sMe – acest masaj cu miere hidratează intens pielea, o exfoliază blând și o hrănește intens. Tehnica acestui masaj provoacă o circulație crescută a sângelui în straturile profunde ale pielii și mușchilor, oferind organelor interne și țesuturilor o cantitate bogată de substanțe nutritive;

Masajul cu bețe de bambus tonifiază, detoxifiază, ajută la eliminarea celulitei și modelează corpul. Totodată ajută la relaxare și îndepărtează oboseala acumulată.

Împachetări cu unt de shea și uleiuri esențiale pentru o piele radiantă

Untul de shea este un ingredient extrem de hrănitor pentru piele. Provenit din semințele fructelor arborelui de shea, el este bogat în vitamina A, este foarte hidratant și are proprietăți vindecătoare asupra pielii.

Salvie, rozmarin, busuioc, cimbrișor, mentă, lavandă și melisă – acesta este buchetul de ierburi din care sunt extrase uleiurile binefăcătoare folosite în cadrul terapiilor Herculum Spa:

DETOX overwrap

– este oxfoliere cu cărbune activ și miere, urmată de masaj și împachetare în unt de shea și uleiuri esențiale. Acest ritual are efect drenant și antiinflamator, cât și detoxifiant, fiind extrem de util persoanelor care suferă de dureri articulare sau musculare, precum și în cazul unui nivel crescut de stres;

IERBURILE AFRODITEI overwrap

– o exfoliere cu sare de mare, urmată de masaj și împachetare în unt de shea și uleiuri esențiale. Acest ritual te învăluie în arome proaspete, profunde și îmbătătoare, are un efect puternic de relaxare și oferă o stare de bine completă și de durată.

Ne facem bine în România, prin factori naturali balneo, la Băile Herculane. Când #totulvafibine, te așteptăm să iți recapeți starea de bine la Herculum Spa din cadrul Afrodita Resort.

www.afroditaresort.ro

Subiecte:Spa

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *