/
/
Natura vindecatoare in ritualurile Grand Santerra SPA, Balvanyos Resort

Natura vindecatoare in ritualurile Grand Santerra SPA, Balvanyos Resort

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Grand Santerra SPA, Balvanyos Resort - Natura vindecatoare in ritualurile spa
Grand Santerra SPA, Balvanyos Resort

La Grand Santerra SPA, Balvanyos Resort, au imbinat tot ceea ce are acesta zona din Ardeal mai frumos si mai sanatos, in viziunea moderna a ce inseamna astazi spa. 

Experientele pe care le poti trai acolo au pornit simplu si autentic: de la apele minerale, de la sarea de praid, argila albastra, plante medicinale si alte bogatii.

In aceasta filmare vei regasi raspunsurile la cateva intrebari pe care i le-am adresat Karolei Keresztes, Spa Managerul de la Grand Santerra Spa, Balvanyos Resort:

 • Care sunt motivele pentru care clientii ar trebui sa vina la Balvanyos Resort, si mai precis la Grand Santerra SPA?
 • Pe scurt, in ce consta semnatura Grand Santerra SPA din ritualurile voastre?
 • Ne poti exemplifica, printr-un ritual semnatura? si care sunt beneficiile lui?

Sanatatea intr-o noua abordare

Situat în mijlocul pădurilor ce înconjoară Lacul Sfânta Ana, Balvanyos Resort, dezvoltat și renovat într-un stil contemporan și inovator oferă un mediu elegant și prietenos în care multiple experiențe culinare se împletesc în mod armonios cu cele spa. În viziunea Grand Santerra SPA, sănătatea are nevoie de o nouă abordare. Și cum prevenția este medicina viitorului, important este să ne focusam pe imunitate, destresare și evident protecție la SARS-COV2. SPA-ul este de secole o preocupare pentru o sănătate mai bună iar noi credem că natura e cea care ne oferă toate uneltele necesare pentru a trăi sănătoși și chiar ne vindecă.

Ritualuri spa pentru liniste si echilibru la Grand Santerra SPA, Balvanyos Resort

Prin urmare, noile repere ale locului sunt:

 • relaxare,
 • refacere,
 • vitalitate,
 • prevenție la îmbolnăviri,
 • protecție împotriva virușilor și a bacteriilor
 • stare de bine.

Muntele cu aerul pur, cu florile și miresmele locului, este deținător de forțe naturale și multiple virtuți. Ne asigură stimulare, protecție, regenerare și rezistență la îmbolnăviri. Spre exemplu Muntele Rege este un masaj al corpului care combină tehnicile manuale cum sunt: thai, deep tissue, lomi-lomi, masajul suedez și cel indian cu folosirea săculeților cu sare și flori de fan, îmbogățite cu uleiuri esențiale pentru o terapie spa completă ce aduce liniște și echilibru.

Traditii stravechi in ritualuri spa moderne

Si acum ceva inedit: imbinând:

 • tradiții de detoxifiere străvechi din Maroc, prin faimosul Rhassoul
 • cu resursele naturale locale de vindecare într-o facilitate spa unică oferind oaspeților noștri o experiență greu de egalat.  Amestecăm argila albastră din Câmpia Transilvaniei, foarte bogată în minerale, cu apă de izvor proaspătă din aria Balvanyos.

Adăugăm și câteva picături de ulei esențial de fin și obținem un excelent remediu pentru epuizarea fizica și nervoasă. Un masaj lung după această experiență e cea mai nimerită alegere. Ritualurile spa sunt create pe baza tradițiilor și a resurselor naturale ale acestui loc binecuvântat.

Semnatura Grand Santerra SPA, Balvanyos Resort

La tratamentele de corp și faciale utilizăm doar creme naturale pe bază de plante. Floare de Colț, Roinița, menta, coada calului, arnica, mușețel și uleiuri esențiale pure cum sunt: uleiul de alune, de măceșe, de semințe de zmeură precum și seva de mesteacăn și mierea. După cum vedeți imbinam darurile minunate pe care muntele ni le oferă, cu arta masajului din întreaga lume și obținem terapii binefacatoare. Aceasta este semnatura Grand Santerra Spa.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *