/
/
Muntele Rege – Supliment de energie și echilibru

Muntele Rege - Supliment de energie și echilibru

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Muntele Rege - Supliment de energie si echilibru
Muntele Rege – Supliment de energie și echilibru

Muntele Rege – Masajul Pantai-Luar, nascut in Asia in urma cu secole, a fost scris si re-scris pe toate meridianele pamantului de-a lungul timpului. La Grand Santerra Spa, Muntele Rege poate fi si „haina perfecta de vreme rece”, menit sa va incalzeasca profund si sa va relaxeze intregul corp, iar aromele va poarta “off to new shores”, pentru a-si merita numele.

Boccelutele le umplem cu Sare de Praid, flori de fan si plante uscate sau proaspete, dupa anotimp.
Sarea este unul dintre ingredientele de baza pentru orice spa, un adevarat elixir. Sarea de Praid, este un miraculos medicament natural, avand un efect terapeutic deosebit prin combinatia de minerale. Sarea favorizeaza absorbtia nutrientilor de catre celule si ajuta corpul sa mentina un nivel optim de fluide. Sarea naturala este, in acelasi timp, un agent miraculos de purificare a aurei umane; asemenea apei, absoarbe radiatiile nocive care sunt generatoare de boala in corpul fizic.
 
Alaturi de sare propunem doua combinatii de plante:
– Menta, Roinita si Salvie. Amestecul stimuleaza metabolismul si sustine activitatea intelectuala intensa si memoria.
– Paducel, Roinita si Somnisor. E un mixt pentru inima, vasodilatator, tonic cardiac, combate excelent palpitatiile, aduce liniste si echilibru.
 
Boccelutele incalzite, manevrate de maini dibace, incalzesc pe rand fiecare zona a corpului ce urmeaza a fi masata manual, pentru ca in acest interval de timp, sa fie re-incalzite si re-folosite pe alta parte a corpului. Circulatia este stimulata, caldura penetreaza placut si ajuta la eliberarea aromelor si a activelor din produse, creste mobilitatea in articulatii. Tehnicile de masaj cele mai potrivite pentru acest tratament sunt cele care lucreaza in profunzime, noi combinam tehnici de masaj terapeutic, Lomi-LomiThaiDeep Tissuemasaj SuedezIndian si adaptam ritmul si presiunea la nevoile fiecaruia.
 
Nicicand nu veti simti mai adanc sensul conceptului de wellnessstarea de bine.
Subiecte:SpaWellness

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *