/
/
Momentum – Energie de înaltă frecvență

Momentum - Energie de înaltă frecvență

08 Oct 2019
|
1DX 7075 1024x682 1

Lasă lumea în spate. Uită de griji. Dedică-ți un moment de relaxare și de stare de bine. La Herculum Spa.

Ia-ți terapeutul spa pe post de consilier și alegeți formula favorită de detensionare. Să fie revigorare? Să fie relaxare? Să fie detox? Eliminarea stresului și a durerii? În funcție de nevoile corpului tău, maseurul își va acorda mișcările și tehnicile ca să obțină rezultatul dorit.

Momentum este o terapie care dă tonul evadării. O experiență wellness, senzorială, potențată de magia uleiurilor esențiale. Rozmarin, lavandă, mentă, verbină, portocală, lemongrass? Arome și adieri menite să îți încarce trupul și să îți relaxeze mintea. Totul începe cu trei respirații profunde. Și cu magia atingerii…

Momentum este un masaj de relaxare unde mișcările lente și învăluitoare se combină cu frământările și tapotările mai mult sau mai puțin energice. Mai fluide sau mai line. Ritmate sau lente. Pentru ca tu să pășești spre o lume a seninătății, lipsită de tensiuni și gânduri negative.

Fă-ți timp pentru o repriză de stare de bine. Nu ezita să optezi pentru o sesiune de masaj. Aceasta are rolul de a reactiva energiile organismului. De a le stimula. De a transmite blândețe și pace.

Tu ce planuri ai? Când vii să te bucuri de viața la Herculum Spa?

Află mai multe pe www.afroditaresort.ro. Te așteptăm la Băile Herculane, pe Str. Complexelor, Nr.2

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *