/
/
Masajul cu roci vulcanice: revitalizare și regenerare la Sky Wellness & Spa

Masajul cu roci vulcanice: revitalizare și regenerare la Sky Wellness & Spa

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Masajul cu roci vulcanice: revitalizare și regenerare la Sky Wellness & Spa
Masajul cu roci vulcanice: revitalizare și regenerare la Sky Wellness & Spa

Când stresul, rutina și responsabilitățile se unesc, mintea și trupul au cel mai mult de suferit. Fără să ne dăm seama, oboseala, fie ea psihică sau fizică, se acumulează în timp, cu urmări periculoase pentru organism și echilibrul interior. Din fericire, există un tratament ideal pentru ameliorarea diferitelor neplăceri, un tratament cu efect relaxant și revigorant: masajul cu roci vulcanice, una dintre cele mai populare terapii din lume. Pășește într-o oază de liniște și revitalizare la Sky Wellness & Spa, unde o echipă de specialiști se folosesc de forța naturii pentru a îmbina masajul și căldura într-o pauză binemeritată de la haosul înconjurător.

Masajul cu roci vulcanice

are drept scop echilibrarea chakrelor, șapte puncte energetice situate de-a lungul canalului central al trupului. Aceste puncte stau la baza funcționării organismului uman, distribuie energia în trup și, conform culturii orientale, corespund câte unui organ vital.

Despre pietrele folosite in masajul cu roci vulcanice

Pietrele sunt netede, sterilizate în prealabil și încălzite la temperaturi ce urcă până la 50 °C, apoi sunt unse cu uleiuri aromatice speciale, esențiale pentru un masaj benefic, care ajută la remodelarea trupului, îndepărtarea celulitei și redarea elasticității pielii.

Pietrele sunt de mai multe tipuri: ovale, lungi sau rotunde. Fiecare categorie corespunde unei anumite zone a corpului; astfel, cele mai mari sunt dispuse în punctele energetice principale, cele rotunde sunt folosite pentru masajul spatelui, a mâinilor și picioarelor, iar rocile mai mici sunt utilizate pentru coloana cervicală și zona sensibilă a gâtului.
Prin vibrație, rotire sau alunecare, rocile mici se transformă într-un instrument de masaj ce îmbină aromaterapia și termoterapia.

Mișcările efectuate la suprafața pielii, ambianța și uleiurile terapeutice, tonifiază plăcut mușchii și ajută la regenerarea celulelor din organism. De asemenea, masajul cu roci vulcanice stimulează absorbția uleiurilor esențiale, iar căldura pietrelor reechilibrează punctele energetice slăbite ale trupului.

În zonele mai delicate și afectate, pietrele se răcesc mai repede pentru că absorb o cantitate semnificativ mai mare de energie. Pentru a ameliora durerea și a grăbi vindecarea, specialiștii dispun roci în zonele „sănătoase”, la pol opus cu zonele în care se regăsesc afecțiuni. După mai multe ședinte, masajul cu roci vulcanice poate să vindece până și durerile articulare.

Indicatii si beneficii ale masajului cu roci vulcanice

Pentru că masajul cu roci vulcanice facilitează și eliminarea toxinelor (prin transpirație), este foarte important să consumăm multă apă după fiecare ședință (pentru evitarea deshidratării).
Tratamentul îndelungat prezintă numeroase beneficii și reprezintă o metodă de slăbire sănătoasă. Masajul cu roci vulcanice stimulează sistemul limfatic și nervos, îmbunătățește circulația sangvină, îndepărtează celulita, are efect de energizare și stimulare, crește temperatura corporală și activitatea rinichilor, accelerează asimilarea oxigenului la nivel celular și poate ajuta în eliminarea edemelor.

Pentru o experiență completă, vă recomandăm Pachetul Vulcanic de la Sky Wellness & Spa, care cuprinde masaj cu roci vulcanice (75 de minute), peeling cu nucă de cocos (20 de minute), precum și acces spa și salină artificială cu sare de Himalaya.
Preț Pachet Vulcanic: 200 de lei

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *