/
/
Masajele semnatura Afordita Resort & SPA, Baile Herculane

Masajele semnatura Afordita Resort & SPA, Baile Herculane

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
masajele semnatura Herculum SPA Afrodita Baile Herculane

masajele semnatura Afrodita Baile Herculane. Stim ca acum, in pandemie, ai nevoie mai mult decat oricand de relaxare si sanatate. De aceea, lasam astazi seria filmarilor #SpaPentruTine! 

Si incepem cu o calatorie multi-senzoriala. Care te va conduce exact spre ceea ce spun toti doctorii că ai nevoie acum în plină pandemie: de relaxare și sănătate. Prin sănătate ma refer în special la întărirea sistemului imunitar. Cum le poți obține pe amândouă în același timp, prin metode sută la sută naturale și non invazive într-un timp foarte scurt? vom afla acum de la Laura si Andrada, de la Herculum SPA, Afrodita Resort & Spa, Baile Herculane. Probabil că stii deja ca Herculum SPA este câștigătorul Marelui Premiu pentru cel mai bun Concept SPA din Europa oferit anul trecut de European Spa Association! De ce au castigat acest premiu? Vom descoperi din raspunsurile lor! 

Poti vedea filmarea din youtube la sfarsitul articolului, sau poti citi textul de mai jos, care reda principalele idei desprinse din discutie: 

Ce gasim la voi si doar la voi? Cu ce vă diferențiati: atât ca stațiune cât și ca spa?

Herculane este un loc special din mai multe puncte de vedere:

 • întrunește foarte mulți factori naturali care împreună formează o forță pentru sanatate:
  •  peste 16 izvoarele termale si termo-sulfuroase care au făcut locul celebru. 
  • un aer foarte puternic ionizat negativ, la peste 2.000 ioni negativi per centrimetru cub de aer, ceea ce îl face un factor minunat în relaxarea sistemului nervos central.
 • acest cumul de factori pentru sănătate care sunt ajutați și de:
  •  un peisaj minunat, 
  • de o istorie foarte bogată pe care Herculane o are, 
  • si o traditie balneara care a fost dezvoltată pe parcurs de aproape 2.000 de ani. Stațiunea este atestată istoric din anul 153. Asa ca am avut timp să dezvoltăm acolo o cultură balneară spectaculoasă. 
  • este un punct foarte bun de plecare pentru o mulțime de obiective din zonă. Așa că dacă vrem sa impacam cumva gasirea stării de bine in natură, vrem să vedem ceva în timpul liber, să experimentăm cat mai multe din cultura locului, avem o multime de oferte in jur: de la obiective naturale până la Serbia care este foarte aproape. Cazanele Dunării, cascada Bigar este un loc fabulos ca punct de plecare de unde într-un timp foarte scurt ajungem în nenumărate obiective. 

Prin ce se diferentiaza Herculum SPA, Afrodita Resort, Baile Herculane:

Herculum spa este acest loc unde poți experimenta cu totul cultura locului. In conceptul nostru de spa am încercat înglobam atât:

 • obiectivele care îl fac pe Herculane special, 
 • avem o parte de istorie în acest concept, si se împletesc cumva legendele cu resursele naturale.

Toate sunt parte din ceea ce inseamna Herculane și ni s-a părut important ca toate acestea să fie la un loc. Și l-am tratat ca atare in terapiile pe care le-am adus mai mult din natură acolo: atât în ceea ce înseamnă terapii cât și în ceea ce înseamnă design-ul locului. 

Daca spre exemplu, la intrarea în spa puteți să vedeți recepția care este făcută de niște trunchi de copac. Fiecare are o simbolistică in spate pentru noi pentru ca totul a fost gandit intr-un anume fel. Herculane se știe că simbol pentru oraș printre altele este si Sequoia Gigantea, un arbore foarte mare care este reprezentativ pentru oraș.Acest lucru ne-am dorit să îl aducem și noi in spa și se regăsește în decorul nostru.

Am încercat să folosim în dezvoltarea Spa-ului cât mai multe elemente naturale

Vorbim aici atat de decor, cât și de materiale de construcții. Inclusiv materiale bio.

Ne-am dorit ca tot ce este acolo, să fie cât mai cât mai aproape de natură și cred că se reflectă în acest sens iar pentru a exemplifica cumva mai bine, în ceea ce vă spuneam a propos de concept și decor, de numele – de la numele tratamentelor, la felul în care puteti sa gasiti. De exemplu în zona noastră de spa, în zona de bazine calde, avem un bazin care se numește, ii spunem Grota cu Abur, pentru că și acesta este un obiectiv turistic din Herculane este un fenomen natural minunat, unde într-o grotă, aburii care care ies formează o sauna naturală, ceea ce este un element pe care noi îl găsim spectaculos la Herculane, si pe care noi l-am introdus în spa-ul nostru și este reprodus.

Concret, în ceea ce privește tratamentele spa: ce se poate face doar la voi? Care este semnătura  Herculum SPA?

In Herculum Spa avem niște terapii fantastice, niște formule secrete inspirate chiar din legendele Afroditei: un mix de ierburi și plante și alte elemente naturale, care se regasesc in zona. Selecția de ierburi pe care o folosim:

 •  și pentru băile de plante, 
 • și pentru aromatizarea saunelor, 
 • în uleiurile pe care le folosim la masaje, 

există doar din aria regiunii, fara alte influențe care ar putea perima conceptul.

Acesta este un plus foarte mare.

Scopul nostru principal, atunci când clientul ne calcă pragul este să ne preocupăm de el, din toate punctele de vedere

Ne interesează cel mai mult:

 •  felul în care se simte, 
 • ceea ce dorește să obțină de fapt:  este interesat eventual de relaxare sau poate dorește să plece mai revigorat, să scape de oboseala acumulată.

Un atu pe care îl avem este consultatia pe care o oferim pentru fiecare tratament pe care-l alege clientul nostru. Ne asigurăm că acesta este hidratat înainte de terapie,  că i se potrivește tipul de terapie pe care-l alege

„Our secret formulas” folosite in masajele semnatura Herculum SPA Afrodita Baile Herculane, sunt inspirate din secretele Afroditei

Noi cunoaștem de exemplu ca folosea cimbrișorul, punea aromă de cimbrișor in vinul fiert și asta era una dintre cele mai importante sau interesante porțiuni pe care le deținea. Sau lavanda care este planta patronală a cuplurilor. Sau Melisa care te face să te simți mai seducător. Și să nu uităm de busuiocul care are o mireasmă destul de masculină așa care se completează perfect cu Salvia care este foarte feminin. Si toate aceste arome și esențe au un rol destul de impactant în reechilibrarea atât energetică cât și mentală.

Aplicam aceasta semnatura – aceasta combinatie de plantute in fiecare dintre masajele pe care le oferim. Unul dintre cele mai căutate sau adorate, să spunem așa, este masajul cu pietre calde, cu rocile vulcanice. Acesta este un masaj deopotrivă de relaxare și de detensionare și terapeutic în același timp. Poate că este cel mai eficient tratament pentru reducerea stresului. Căutam asta în zilele noastre, să reducem cât mai mult din stresul care ne înconjoară.

Promovăm și propunem, recomandăm cu mare drag acest tip de masaj. Însă ca semnătură a Herculum Spa, cele mai importante sunt aceste formule pe care le folosim. Aceste uleiuri esențiale care ating, cum vă spuneam și mai devreme, rezultatele pe care și le dorește fiecare dintre clienții care optează pentru aceste masaje. 

Cât costă masajele semnatura Afrodita Baile Herculane?

Beneficiile masajelor cu semnatura Herculum SPA: 

 • ameliorează migrene;
 • te scapă de insomnii;
 • reduce stări de oboseală;
 • te ajută să dormi mai bine;
 • stimulează concentrarea, memoria, atenția;
 • te scapă de problemele din exterior, problemele de la birou;
 • are multe efecte terapeutice asupra sănătății;
 • Creșterea imunității care e un aspect extrem de important cu atât mai mult în perioada pe care o trăim. 

Dacă înglobând toate aceste beneficii pornim de la o sumă extrem de decentă care este undeva de la 149 de lei, care cuprinde:

 •  consultație 
 • recomandări din partea terapeutul și 
 • personalizarea masajului în funcție de nevoi, 
 • ingrediente de calitate pe care le folosim in acest mix și in formula de care vă povesteam pe care o folosim, pe lângă uleiurile esențiale și alte produse foarte calitative și naturale.

Foarte important: masajele semnatura Afrodita Baile Herculane, sută la sută naturale!

Mai vorbim si de alte ingrediente, cum ar fi de exemplu mierea. Folosim mierea. Se știe că este un tratament preferat al zeitatilor. Parte din conceptul nostru, folosim doar miere locală. Sprijinim cu un drum și economia din zonă, și de asemenea ierburile de care va povesteam.

V-am spus câteva din secretele noastre, dar noi avem mult mai multe, in saculetul cu ierburi și în meniul spa. Deci folosim toate aceste ingrediente și alocând grija aceasta pentru fiecare și personalizand, atunci se justifică orice preț, la urma urmei, pentru o astfel de terapie primită. Și pentru beneficiile de care ai parte. 

O să ne întâlnim și în luna noiembrie cu Laura și Andrada, cand vom vorbi de scurb-urile Herculum SPA. Până atunci, o sa te rog sa ne lasi un comentariu, dacă ți s-a parut util, să ne spui care este parerea ta. Și despre ce altceva ai ori sa mai discutam. Și în cazul în care nu te-ai abonat încă la canalul de youtube si la newsletter-ul despreSpa.ro, te invit să o faci acum, ca sa devii si tu parte a comunității noastre!

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *