/
/
Masaj Ayurvedic la Centrul Shakti

Masaj Ayurvedic la Centrul Shakti

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Masaj Ayurvedic la Centrul Shakti
Photo: Centrul Shakti

A exprima Shakti, inseamna “sa fii liber si impacat cu ceea ce esti si sa-ti atingi potentialul cel mai inalt”, pornind de la acest gand, noi propunem o abordare complexa clientilor nostri.

Obiectivul Centrului Shakti inca din faza de concepere a fost o intelegere a nevoilor proprii a fiecarui client care ne calca pragul. Pentru noi nu a existat o separare intre frumusetea exterioara si cea interioara. De aceea ne-am spus ca spiritualitatea consta in pasiune, iubire, respect fata de munca, empatie fata de client si o integrare intr-o echipa mare.

Ce poate sa gaseasca un client la Centrul Shakti?

Va gasi o calitate a serviciilor impecabila, va gasi liniste, profesionalism, o stare de bine si terapeuti foarte bine pregatiti.

Centrul Shakti este locul in care va puteti ingriji de aspectului fizic, dar in acelasi timp, aveti ocazia de a va regasi echilibrul interior prin relaxare si dezvoltare personala. Atmosfera este inedita, timpul petrecut in centrul nostru va va transporta pe un taram al linistii interioare si al armoniei.

Unul din masajele pe care va recomandam sa-l incercati este Masajul Indian.

Aceasta tehnica de masaj urmareste sa echilibreze „dosha” care difera de la o persoana la alta. Dosha este un amestec de energii denumite „vata”, „pitta” si „kapha”, care influenteaza toate organele. Acestea sunt  trei energii biologice care guverneaza organismele vii si de al caror echilibru depinde direct starea de sanatate.

In masajul indian, se urmareste tratarea holistica a persoanei, la nivelul corpului, mintii si spiritului. De aceea, pe masura ce “dosha” se echilibreaza, starea psihica se imbunatateste. In aceste conditii, spiritul isi va putea manifesta pe deplin potentialul, printr-o minte linistita si un corp sanatos.

Masajul ayurvedic se realizeaza in Centrul Shakti cu ulei de susan, dar se pot utiliza si alte uleiuri, precum cel de masline, de migdale sau de mustar. Uleiul de susan este cel mai bun produs de intretinere pentru piele. In Ayurveda (medicina Indiana) este considerat a fi uleiul de masaj cel mai important. La Centrul Shakti masajul ayurvedic se realizeaza cu uleiul importat direct din India.

Pe piele, toxinele oleo-solubile sunt inglobate de moleculele acestui ulei, dupa care se indeparteaza usor cu apa calda si sapun neutru. Pe cale interna, moleculele de ulei absorbite in corp prin piele, stopeaza procesele inflamatorii.

Sunt necesare doar 10-15 minute pentru ca uleiul sa patrunda pana in cele mai profunde straturi ale pielii si sa declanseze o senzatie de relaxare.

Starea de apatie si de oboseala cronica au drept cauza acumularea toxinelor in organism. Pentru a elimina reziduurile din corp, puteti recurge la masajul ayurvedic, care se numara printre metodele cele mai eficiente de detoxifiere. Pentru a facilita acest proces, se recomanda combinarea masajului cu o alimentatie usoara (sucuri de fructe, supe de legume, terciuri de cereale, fructe si seminte uscate) alaturi de ceaiuri din plante cu rol detoxifiant, precum cel pe care-l veti servi in Centrul Shakti.

De asemenea, este foarte importanta compatibilitatea dintre terapeut si client. Exista intotdeauna un schimb energetic intre cei doi, fiecare terapeut punandu-si amprenta asupra tehnicii de masaj.

Datorita efectelor sale minunate, Ayurveda (Medicina Indiana) introduce masajul in programul de rutina zilnica (dinacharya), pe care fiecare dintre noi ar trebui sa il urmam daca ne dorim o viata lunga si sanatoasa.

Daca doriti sa va simtiti mai relaxati si mai echilibrati, va invit sa experimentati unul din diversele tipuri de masaj indian, chiar la Centrul Shakti.

Andrei Stoicu, terapeut masaj Centrul Shakti

Str. N.Beldiceanu, 7

www.centrulshakti.ro

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *