/
/
Mare, munte și vacanță

Mare, munte și vacanță

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Mare, munte și vacanță
Mare, munte și vacanță

Mare, munte și vacanță – Când vine vorba de evadare, de vacanțe, de escapade, avem mereu aceleași dileme: mare sau munte. Plajă sau crestele stâncoase?

Beneficiile sunt evidente de ambele părți. Numitorul comun? Puterea de regenerare a vacanțelor, a micilor evadări. Și apoi, liniștea, pauza pe care ți-o iei de la gălăgia orașului e binefăcătoare.  Așa că, nu ezita să îți dăruiești câteva zile departe de aglomerația orașului. Motivația? Minivacanțele sunt fundamentale atât pentru starea de spirit, dar și pentru cea fizică.

Profită de minivacanța de Sf Maria ce se apropie și dă o fugă la munte sau la mare. Sugestia noastră de destinație? ANA Hotels. Eforie Nord sau Poiana Brașov. Ei au gândit oferte variate pentru sejururi în familie sau pentru pachete de relaxare pe malul Mării Negre. De orice fel, dar în siguranță

Tu ce alegi? Munte sau litoral?

La mare, ne bucurăm din plin de vitamina D și scăpăm de stresul alergiilor cauzate de praf, polen, poluare. Tot așa, aerosolii marini, sunetul valurilor, masajul natural al nisipului sunt premise esențiale pentru un nivel ridicat al moralului. Și avantajele nu se opresc aici. Plaja și expunerea la soare ( evident cu limită) ajută corpul uman la sintetizarea vitaminei D, o substanța esențiala pentru sănătatea oaselor și pielii noastre. Iar, marea și bălăceala sunt raiul pe pământ. Apa mării este binefăcătoare, deoarece ea conține diverse minerale și compuși naturali utili pentru întărirea sistemului imunitar și eliberarea toxinelor.

La mare, respirăm mai bine, grație iodului din aer, care îmbunătățește starea de sănătate a bronhiilor, a plămânilor și ajută la eliberarea mucusului.

Totodată și muntele și pădurea au avantajele lor. Escapadele la înălțime susțin distanțarea socială și reuniunile restrânse atât de recomandate de autorități.  Sus, pe cărările de munte, aerul e curat și oamenii sunt mai relaxați și mai senini.

Un alt atuu major? Aerul pur și temperaturile prietenoase. Ele ne încarcă cu  energie pozitivă și ne deschid noi perspective asupra vieții.

Ia aminte: dacă ești o fire dinamică, atunci muntele este alegerea perfectă, pentru că, aici, te poți mișca în voie și atunci mușchii tăi vor fi mai oxigenați și mai puternici.

Concluzia? Munte sau mare, vacanță să fie. Mai ales atunci când ea este presărată cu terapii spa, degustări de vinuri și cine savuroase. Profită de pachetele de SF Maria de la Ana Hotels și optează pentru starea ta de bine. Află mai multe pe www.anahotels.ro

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *