/
/
Manichiura Spa la Sky Blue

Manichiura Spa la Sky Blue

09 Aug 2017
|
cosmindragomir SkyBlue aug18 003 1024x683 1
In centrul nostru wellness va oferim nenumarate terapii de relaxare, manichiura spa reprezinta un tratament complex de ingrijire al mainilor si unghiilor. Aceasta se bazeaza pe doua principii esentiale: starea de bine si relaxarea.

Terapia de manichiura Spa se bazeaza pe patru proceduri esentiale pentru ingrijirea pielii:
 
Exfoliere – de obicei exfolierea se face cu o crema peeling care actioneaza asupra pielii, indepartand celulele moarte. Pielea ramane catifelata datorita emolientilor hidratanti din crema.
 
Revitalizare – cu ajutorul unor creme speciale sunt indepartate petele de pe unghii si piele, aspectul pielii se schimba si pielea devine catifelata.
 
Reinnoire – Urmatorul pas este hidratarea intensa a pielii, hraneste pielea cu vitamine, repara si reface aspectul pielii datorita activilor pe care ii contine. Rezultatul consta nu numai intr-o piele supla si catifelata, ci si   activarea circulatiei din timpul masajului special.
 
Protectie – Mainile sunt invaluite in crema cu efect de hidratare si cu factor de protectie pentru a proteja mainile de razele UV si pentru a preveni aparitia petelor de varsta.
 
Pentru a va oferi mereu starea de bine este necesar sa aveti grija de intregul corp. In plus, fiind atat de expuse mainile noastre necesita o ingrijire speciala. Manichiura Spa este un tratament ideal pentru ingrijirea mainilor si a unghiilor.
 

Adresa: Str. Principala,nr. 1, Paulestii Noi, Prahova, Romania Ro – 107403

E-mail: marketing@sky-center.ro

Telefon: 0372726068 sau 0727592582

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare