/
/
La Băile Govora, apele magice aduc vindecarea

La Băile Govora, apele magice aduc vindecarea

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
La Băile Govora, apele magice aduc vindecarea
La Băile Govora, apele magice aduc vindecarea

La Băile Govora, Apele magice aduc vindecare – Dacă lași deoparte ideile preconcepute și iei la pas România, vei descoperi minuni vindecătoare. Un exemplu elocvent? Băile Govora. Un mic Rai, binecuvântat de Dumnezeu. Un loc pur și ascuns de lume, la 22 de km de Râmnicu Vâlcea. Băile Govora a fost si este una din cele mai bogate staţiuni din România şi Europa în apele iodurate şi bromurate de origine organică. Chiar și acum, stațiunea le face concurență unor locații balneare de renume mondial ca Bains, La Bonzboule (Franţa), Bad Hali (Austria), Salmaggiore (Italia), Marianske Lazne (Cehia).

Care sunt factorii naturali de cură specifici Băilor Govora?

  • Aici, la Băile Govora, mai mult decât oriunde, vindecarea începe cu apa. Factorii naturali de cură ai locului sunt apele minerale de mare concentraţie iodurate şi bromurate, sulfuroase,
  • Apele bicarbonate, sulfuroase, sodice, calcice hipone
  • Apele sulfuroase, hipertone
  • Apele minerale pentru crenoterapie
  • La Băile Govora, te vei bucura de un climat continental, cu influență mediteraneană, o umiditate relativ constantă, temperaturi fără valori extreme și ușoară încărcare cu polenuri

 1874 – de-atunci apele magice aduc vindecarea

Vindecarea grație apelor de la Băile Govora a început în anul 1874, odată cu primele lucrări de foraj. În anul1887, a fost construit primul stabiliment balnear datorat medicului Zorileanu, pentru ca în anul 1914 să fie inaugurat primul hotel cu baza terapeutică din România, Hotelul Palace.

De ce să vii la Băile Govora?

Dar tu, de ce ai veni la Băile Govora? Ca să îți umpli plămânii cu aer curat, ca să te bucuri de apele minerale și de tratamentele care le au la bază. Știai că, cele 3 tipuri de ape minerale existente sunt folosite pentru tratament astfel:

1. Cură externă

  • ape minerale de mare concentrație, iodurate, bromurate, sulfuroase, clorurate, sodice, hipertone;
  • ape minerale sulfuroase hipotone.

2. Cură internă

  • ape minerale bicarbonatate, sulfuroase, sodice, calcice, hipotone.

Stațiunea Băile Govora este cunoscută și pentru varietatea și caracterul terapeutic al proprietăților apelor. Este singura stațiune din țară cu ape minerale ce au o compoziție chimică diferențiată: ape sărate iodurate, bromurate, sulfuroase foarte concentrate, ape hipotone, sulfuroase, bicarbonate, sodice, calcice și magneziene.

Te invităm la vindecare! Poți profita de pachetul „Aerosoli de toamnă”, care conține 5 nopți de cazare cu demipensiune, 25 de proceduri terapeutice, acces nelimitat la SPA, la prețul de 1425 lei în camera single.

Află mai multe pe   https://www.hotelpalacegovora.ro/index.php/oferte-hotel-palace

Str. Parcului, nr. 1
Băile Govora, Jud. Vâlcea, România

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *