/
/
Kuroho Body Massage

Kuroho Body Massage

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Kuroho Body Massage
Kuroho Body Massage

Rasfat, relaxare si regasirea echilibru­lui interior – Specialistii Shiseido SPA te invita sa le obtii pe toate, incepand ziua cu un tratament de corp cu spe­cific japonez. Terapia Kuroho Body Massage este masajul reprezentativ al Shiseido, in cadrul caruia terapeu­tul foloseste tehnici de masaj studiate timp de sapte ani in cadrul Departa­mentului de Cercetare si Dezvoltare Shiseido, menite sa relaxeze muscu­latura si sa echilibreze energetic orga­nismul, activand punctele energiei Qi din corpul nostru. 

Kuroho Body Massage

Tratamentul incepe cu faimoasa ce­remonie japoneza de imbaiere a pi­cioarelor, la care se foloseste laptele de corp Smoothing Body Cleansing Milk. Urmeaza ritualul de respiratie, unde poti alege combinatia ta prefera­ta de arome (ylang ylang – bergamota, iasomie – trandafir, mandarin – le­mongrass). Cu ochii acoperiti cu tra­ditionalul prosop japonez Oshibori, vei efectua exercitii de respiratie care te vor ajuta sa patrunzi intr-o stare de relaxare profunda. Masajul Kuroho activeaza energia Qi a corpului nos­tru, accesand meridianele si punctele de presiune Tsubo (mici blocaje care impiedica libera circulatie a energiei). Crema Replenishing Body Cream din gama Shiseido iti va lasa pielea deli­cata si parfumata. Dupa terminarea secventelor de masaj, terapeutul folo­seste prosoapele Oshibori incalzite si umezite pentru a facilita patrunderea cremei in piele. 

Kuroho Body Massage te va ajuta sa elimini stresul fizic si mental, muscu­latura ta va fi complet relaxata, pielea hidratata, iar tu vei experimenta o sta­re de revitalizare si energie pozitiva. 

In urma tratamentului, te poti rasfa­ta la piscina de relaxare cu sezlonguri cu jet cu bule, la sauna uscata cu ve­dere spre padurea Baneasa, la sauna cu aburi, la hammam sau in camera de relaxare (paturi cu saltele de apa), unde poti incerca terapia cu oxigen. 

Ceaiul verde cu piper roz si ciocolata Debauve & Gallais vor fi micile delicii care vor completa aceasta experienta minunata. 

Te asteptam!

Durata: 90 minute

Locatia: Shiseido Spa at Stejarii Country Club, Bucuresti 

Articolul a fost publicat in Revista SPA & Wellness – editia Februarie 2015

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *