/
/
Îți datorezi ȚIE o oră pe zi!

Îți datorezi ȚIE o oră pe zi!

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Îți datorezi ȚIE o oră pe zi!
Îți datorezi ȚIE o oră pe zi!

Îți datorezi ȚIE o oră pe zi! Atunci când ai un program încărcat, de cele mai multe ori, când te trezești dimineața, ai deja și planul de bătaie cel puțin pentru ziua în curs, dacă nu cumva pentru toată săptămâna. Realist vorbind, cele mai multe dintre taskurile pe care trebuie sa le bifezi au legătura cu jobul, cu familia ta, cu prietenii tăi. Când a fost ultima dată când te-ai trecut pe tine cap de listă și ai fost conștient de nevoile și dorințele tale independent de cei din jur? O astfel de acțiune nu este un gest de egoism, ci doar grijă față de propria persoană și de propria bunăstare, astfel încât să fii în formă bună atunci când cei dragi au nevoie de tine. Prin urmare, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face nu doar pentru tine, ci și pentru cei din jurul tău, este să îți oferi o oră pe zi în care să te concentrezi doar asupra ta. Fie că ai nevoie de un pic de răsfaț sau de o doză de energie, la Aviației Wellness Center vei găsi întotdeauna un program adaptat nevoilor și dorințelor tale.

Relaxează-te în sauna uscată!

Aceasta este una dintre cele mai vechi metode de răsfaț și tratament din istorie, devenită moștenire culturală în numeroase țări. Sauna vine la pachet, alături de relaxare, cu numeroase efecte benefice atât în ceea ce privește starea de sănătate, aspectul fizic, dar și aspectul spiritual. Aceasta reprezintă o excelentă formă de terapie pentru formele uşoare ale afecţiunilor ale sistemului respirator şi, în acelaşi timp, combate acumularea de toxine în organism. De asemenea, prin oxigenare și datorită eliminării toxinelor din organism, pielea capătă un aspect sănătos și mai ferm. Mai mult de atât, terapia cu saună uscată poate combate insomnia, stresul şi depresia.

Aleargă o oră pe bandă!

Nu ai nevoie de cine știe ce echipament special să te bucuri de banda, în afara unor adidași speciali de alergat. Ia-ți la tine un prosop, o sticlă de apă, telefonul și căștile. Sunt singurele lucruri de care ai nevoie pentru a pune lumea pe pauză și pentru a da play propriilor tale gânduri. Unde mai pui că banda de alergat poate fi una dintre cele mai bune și mai simple exerciții cardio!

Oferă-ți o oră de masaj!

Cu siguranță aceasta este cea mai rapidă și cea mai simplă modalitate de a scăpa de stresul cotidian. Mai mult de atât, masajul somatic stimulează circulaţia, îmbunătăţeşte funcţiile ţesuturilor şi poate creşte rezistenţa trupului la oboseală. De asemenea, o oră petrecută alătri de un terapeut priceput în arta masajului poate duce la eliberarea de endorfine iar acest lucru, la rândul său, poate contribui la combaterea anxietății și a tuturor neplăcerilor cauzate de aceasta.

Înscrie-te la o clasă de grup!

În mod paradoxal, cea mai bună modalitate de a-ți recăpăta energia după o zi grea este să faci efort fizic, însă nu de orice natură, ci controlat, alături de un antrenor specializat care știe să îți identifice nevoile și care îți va oferi o doză sănătoasă de energie. Fie că alegi antrenamente intense, așa cum sunt Pump your body sau Full Body Workout, fie că ai nevoie de o oră de zen pe care îl vei găsi la cursurile de Pilates și bodyART, cursurile noastre pot fi sursa ta zilnică de optimism și mindfulness.

Aviației Wellness Center

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *