/
/
Intră în formă maximă după Sărbătorile Pascale!

Intră în formă maximă după Sărbătorile Pascale!

10 May 2019
|
13086876 467680043424993 49735423388118577 o 1024x682 1
Intră în formă maximă după Sărbătorile Pascale!

Intră în formă, simte-te bine! Vacanța de Paște care tocmai a trecut a fost, pentru cei mai mulți dintre noi, un prilej de ne întâlni cu oameni dragi pe care îi vedem mai rar decât ne-ar plăcea, o ocazie perfectă de relaxare și un moment de echilibrare interioară. Totuși, în același timp, trebuie să recunoaștem și faptul că a oferit prilejul unui tur culinar de forță în urma căruia, cel mai probabil, au rămas câteva kilograme în plus. Din fericire, Aviației Wellness Center oferă câteva programe și tratamente care te pot ajuta să fii în formă, într-o manieră distractivă, sănătoasă și complet lipsită de durere.

Tratamentul corporal pe bază de radiofrecvență

O astfel de metodă non-invazivă de remodelare corporală a înlocuit cu succes intervențiile complicate de lipoaspirație, de exemplu. Această modalitate este lipsită de durere și de toate riscurile pe care le presupune o intervenție chirurgicală. Tratamentul corporal cu radiofrecvență funcționează prin contractarea colagenului din corp şi stimularea formării fibrelor de elastină pentru a recontura silueta. Efectele acestei forme de terapie se simt inclusiv după ce şedinţa s-a încheiat. Iar zonele asupra cărora se acționează vor păstra căldura generată de unde, astfel încât fibrele se vor afla în stare de contracţie şi vor lucra în continuare pentru tonifierea ţesuturilor. Procedura remodelează straturile de grăsime din profunzime care se vor subția iar celulita, inclusiv cea în fază avansată, va fi vizibil ameliorată.

Antrenamentul Pump your body

În cadrul acestei ore îți vei lucra toate grupele musculare prin folosire instrumentelor specifice ca bara cu discuri, ganterele, stepul, bosu sau salteaua, dar și greutatea propriului corp. În urma acestui tip de antrenament îți vei dezvolta forța și rezistența musculara, precum și densitatea osoasă. Unul dintre motivele pentru care Pump your Body se numără printre programele noastre preferate de antrenament este accelerarea metabolismului cu arderi intense inclusiv după terminarea antrenamentului.

Core și Abs workout – programele care îți remodelează abdomenul

Zona abdominală este una problematică în ceea ce privește depunerea stratului de grăsime și are nevoie de antrenamente specificie, așa cum sunt Core și Abs Workout. Acestea au ca rezultat final creșterea rezistenței la efort, îmbunătățirea tonusului muscular și subțierea taliei. Cu toate acestea, e important de menționat faptul că doar prin antrenamente, rezultatele dorite se vor lăsa îndelung așteptate dacă nu sunt însoțite și de o alimentație corectă. Intră în formă!

Full Body Workout

Această clasă este un adevărat tur de rezistență pentru toate grupele musculare. Antrenamentul energizant de cardio și forță este conceput pentru a arde un număr maxim de calorii în cel mai scurt timp cu putință. Exercițiile sunt executate atât cu accesoriile specifice unei săli de aerobic, dar și cu greutatea propriului corp. Cu ajutorul acestui program, însoțit de o alimentație echilibrată, vei obține rezultatele dorite într-un timp surprinzător de rapid.

Power Jump!

Go ahead and jump în cadrul uneia dintre cele mai energizante clase de la Aviației Wellness Center. Acest antrenament este alcătuit din sărituri pe trambuline elastice care protejează încheieturile și care, în același timp, solicită corpul într-o modalitate eficientă și distractivă!

Aviației Wellness Center

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare